• [email_protected]
  • (+359 2) 821 14 25
  • (+359 2) 821 14 45
  • (+359 2) 821 13 47
  • Регистрирай продукт

За нас

Intesa - заключващи системи

 

Интеза ООД внася, дистрибутира и осигурява сервиз на заключващи системи и аксесоари от 1992-ра година насам. Като лидер на българския пазар, фирмата предлага завършени цялостни решения за сигурността на Вашия дом, офис, склад и дори автомобил. Интеза е официален представител на редица световни производители за България, като Abloy, Mul-t-lock, KESO, Silca.

След 30 години, Интеза притежава добре развита мрежа от търговски обекти, центрове за обслужване на корпоративни клиенти и верига собствени ключарски ателиета. Компанията разполага още с широка складова база, пакетажен цех и работилница за сглобяване на врати тип „хармоника“.

От 23.12.2004 г. фирмата е сертифицирана и притежава сертификат за качество на управление ЕN ISO 9001:2015, който прилага в следните направления: Търговия с архитектурен обков, заключващи системи, патрони, панти, антипаник брави, разработка на системи Master Key и картови брави за хотелски и административни сгради, елементи за автоматизиране и задвижване на портали, пешеходни и гаражни врати и бариери, части и аксесоари за заключващи системи, машини за нарязване на ключове, заготовки и оборудване на ключарски ателиета, PVC врати тип „хармоника“, пощенски кутии, сейфове и каси, стелажи и стелажни системи, ключарски услуги.

Мисията на Интеза е да удовлетворява своевременно възникналите потребности на пазара. Постигаме целта си чрез постоянно обогатяване на продуктовата си гама, партнирайки си със световните производители на заключващи системи.

 

Регистрация на продукти с висока сигурност