• [email_protected]
  • (+359 2) 821 14 25
  • (+359 2) 821 14 45
  • (+359 2) 821 13 47
  • Регистрирай продукт

ЗАТОЧВАЩИ МАШИНИ TORMEK

  1. ЗАТОЧВАЩИ МАШИНИ TORMEK

Категории

Tormek Швеция - 7 години гаранция

За заточване на ножове, ножици, брадви, длета, несиметрични длета, шила, бургии и други инструменти.

TORMEK Швеция е прозводител на едно от най-качествените заточващи машини с водно охлаждане от 1973 насам. С уникалните си иновации и приспособления, на TORMEK се разчита навсякъде по света, както за индустриална, така и за комерсиална употреба.

Предлагаме Ви 2 машини за заточване на инструменти с водно охлаждане - мощната Т-8 с 250-милиметров абразивен диск и компактната Т-4 с 200-милиметров такъв.

Т-8 е проектирана за тежък режим на работа и може да работи продължително без прегряване. Т-4 е проектирана за 30 минути работа на час. Комплектът с машина Т-4 Ви дава достъп до висококачествено заточващо оборудване на приемлива цена и е перфектна за заточване на дървообработващи инструменти, брадви, къси и дълги ножове и ножици.

Препоръчваме Ви Т-8 за заточване на машинни ножове с приставката за заточване на машинни ножове SVH-320 и на формовъчни ножове с SVP-80. Т-8 е също така най-подходяща за твърди материали, като свредла, тъй като по-големият и двигател може да се справи с по-голямото напрежение при заточването.

И двата модела притежават мощни индустриални двигатели и дръжки от неръждаема стомана, като и двата са произведени до всички детайли по високите стандарти за качество на Tormek, признати на световно ниво. И двете машини притежават 7 години гаранция, като при T-8 тя покрива и индустриална употреба.

За Т-4 и T-8 се предлагат една и съща гама аксесоари, като част от тях се използват само за модел Т-8.

Интеза ООД е официалният представител на TORMEK AB за България и региона, откъдето извършва доставки, обучава и издава сертификати за работа с оборудването, извършва сервизна дейност и предоставя постоянни консултации.

Регистрация на продукти с висока сигурност