• [email_protected]
  • (+359 2) 821 14 25
  • (+359 2) 821 14 45
  • (+359 2) 821 13 47
  • Регистрирай продукт

КОНТРОЛ НА ДОСТЪП

  1. КОНТРОЛ НА ДОСТЪП

Категории

Електромеханични приложения за контрол на достъп

Интеза предлага различни продукти и начини, с които клиента може да постигне контролиран достъп до определени сгради или помещения.

Един от начините за постигане на контролиран достъп е създаването на Master Key система. В този случай различни видове заключващи устройства - секретни патрони, брави, катинари и друди, принадлежащи на дадена обществена сграда или дом се включват в единна система за управление, подчинена на определена логика, съобразена с желанието на клиента. По този начин достъпът на хора и служители до даден обект бива предварително регулиран и впоследствие лесно контролиран в рамките на създадената Мастър система. Интеза има дългогодишен опит в проектирането на различни по големина и сложност Мaster Key системи, които отговарят на специфичните и уникални изисквания на нашите клиенти.

Интеза също така предлага и други възможности за контрол на достъпа чрез продукти като електромеханични брави на водещия светoвен производител в тази област - финландската компания Abloy.

Свържете се с нас и вземете Вашата индивидуална оферта за контрол на достъп, съобразена с нуждите и изискванията Ви!

Продукти от тази група, като електромеханични брави, електрически насрещници и други функционални приложения може да намерите и в нашия ИНТЕРНЕТ МАГАЗИН.

Регистрация на продукти с висока сигурност