Брави

 
 
 
 
 

търсене ТЪРСЕНЕ

анкета АНКЕТА

Откъде разбрахте за нас?
Интернет 29.32%
Радио 41.35%
Списание/брошура 3.01%
Друга фирма 11.28%
Приятел 15.04%
Благодарим ви!
Гласувай
twitter

Как да определим коя брава е лява или дясна?

DIN стандартът определя бравите като леви и десни според това от коя страна се намират пантите, ако застанем пред вратата от страната, от която те се виждат. Ако в това положение пантите се падат от лявата страна, значи бравата е лява.  [IMG] Въпреки това някои производители (например в Италия) определят бравите си точно по обратния начин. ..

 
 

Кои брави са по-сигурни – касови или патронни?

High security патроните, които предлагаме, съчетани със защита за патрон, дават много по-високо ниво на сигурност в сравнение с касовите брави. Като представители на три от топ производителите на заключващи системи от висок клас в света - Abloy Финландия, Mul-t-lock Израел и KESO Швейцария – сме дали на нашите клиенти възможността да притежават най-сигурното заключване, което High security и..

 
 

Предлагате ли монтаж?

Да. Нашите сервизни екипи извършват висококвалифициран монтаж и Ви помагат да вземете най-правилните решения спрямо Вашата врата или помещение, което искате да защитите от взлом. Гаранционният срок е 24 месеца, а предварителният оглед е безплатен. ..

 
 

Как се определя дали бравата е с разстояние 70, 72, 85, 90 или 92 мм?

Тези размери касаят разстоянието от центъра на отвора за патрон, ключ или врътка до центъра на дръжката. Този размер е важен, когато имаме вече разпробити отвори за дръжка и ключ на вратата, подменяме бравата с нова или искаме да сложим дръжка на шилд. Разстоянията при дръжките на шилд трябва да са еднакви с разстоянията на бравата и се определят по аналогичен начин. Друг важен размер за б..