• [email_protected]
  • (+359 2) 821 14 25
  • (+359 2) 821 14 45
  • (+359 2) 821 13 47
  • Регистрирай продукт

Зеленото бъдеще на Интеза - зарядна станция за електрически автомобили

Зеленото бъдеще на Интеза - зарядна станция за електрически автомобили

8

март

Зеленото бъдеще на Интеза - зарядна станция за електрически автомобили

8 / март / 2023 Иновации

Интеза направи още една стъпка към намаляване на вредните влияния върху заобикалящата ни среда. С радост ви представяме нова зарядна станция за електромобили, разположена пред централния офис на Интеза на Кукуш 1.

Зарядната станция е част от мрежата на eCars, и е подходяща за всички модели електрически автомобили и плъгин хибриди, като е достъпна за ползване денонощно.

Моделът е Ида Лого Дуо Смарт 7 с два порта,които дават възможност за зареждане на 2 електрически автомобила едновременно.Всеки порт е с мощност 22 kW, или обща мощност от 44 kW, 3-фазна 400V/AC.

За да се извърши зареждане е необходимо да се изтегли мобилното приложение VsichkoTok от App Store или Google Play, да се направи регистрация и да се въведат данни за банкова карта. Зареждането се оторизира през приложението, което служи за стартиране, спиране и плащане на зарядната сесия.

За повече удобство, приложението VsichkoTok дава информация за статус на станцията - кога е заета и кога е свободна за зареждане на вашия автомобил.

Инструкциите за инсталиране на приложението и за зареждане можете да намерите и на самата зарядната станция, като сканирате QR кодовете, разположени на дисплея.

Електромобилите имат положително въздействие върху околната среда, като спомагат за намаляване на замърсяването на въздуха.

Стремежът на Интеза към по-екосъобразно отношение към заобикалящата ни среда внесе промени в работните и организационните процеси на фирмата. Една от основните промени е консумацията ни на възобновяемата енергия, която покрива цялото ни потребление на електричество и която сами произвеждаме чрез фотоволтаичната си система.

Нека заедно правим крачки в посока по-доброто опазване на природата, за да живеем в една по-благоприятна среда.

А докато Вашият автомобил се зарежда, заповядайте в нашия шоурум – където ще можете да разгледате нашите продукти и да се насладите на чаша ароматно кафе от нас!


Сподели

Новини

Интеза § Dibla
Интеза § Dibla10 / апр. / 2024

Контакти

  • [email_protected]
  • (+359 2) 821 14 25
  • (+359 2) 821 14 45
  • (+359 2) 821 13 47
Регистрация на продукти с висока сигурност