• [email_protected]
  • (+359 2) 821 14 25
  • (+359 2) 821 14 45
  • (+359 2) 821 13 47
  • Регистрирай продукт

Интеза - официален спонсор на церемонията Dibla Design Awards 2022

Интеза - официален спонсор на церемонията Dibla Design Awards 2022

10

апр.

Интеза - официален спонсор на церемонията Dibla Design Awards 2022

10 / апр. / 2023 Интеза се включи в Dibla Design Awards 2022, събитието отличаващо се с най-голям авторитет и популярност в областта на интериорния дизайн.

Интеза беше официален спонсор на седмото издание на Dibla Design Awards 2022, което се проведе на 29-ти март 2023 г. в Интер Експо Център. Събитието се отличава с най-голям авторитет и популярност сред професионалистите в областта на интериорния дизайн и на него присъстваха интериорни дизайнери, архитекти, инженери, инвеститори, производители, строители и други гости от индустрията.dibla design awards

dibla design awards

В неповторима атмосфера международно жури и експерти в областта на интериора и продуктовия дизайн връчиха наградите на Dibla, които отличиха впечатляваща селекция от български интериорни проекти на годината. С голямо удоволствие споделяме, че продукти от нашето портфолио придадоха естетика и функционалност и на отличените проекти тази година, а те са:

В категория „Къща на годината“ беше отличен проектът на еднофамилна къща JC21, изработен от Studio One, в който изчистената елегантност се подчертава от нашите магнитни брави и дръжка Quattro в графитен месинг, които балансирано се сливат с интериора и допълват спокойната чиста линия в детайла. Усещането за безупречен комфорт посредством акцента в кубичните форми придава уникалност на проекта.

интериор с дръжка quattro

В категория „Обществен интериор – ресторант“ наградата беше присъдена на ресторант Unica, проект на ИПА - „Иво Петров – Архитекти“. Характерни за интериора на Unica  са аморфните дървени "лиани", които се преплитат по тавана от видим бетон и добавят елегантност и загадъчност на тюркоазеното пространство. Като фин завършек на тюркоазените аркадни врати са дръжките Luce в черен мат, които елегантно се вписват в заоблената линия на детайла и преобладаващите фитинги в черен мат. Със същите дръжки Luce е постигнат съвсем различен ефект на индустриален минимализъм върху тапетните врати от декоративен бетон.

dibla design awards

Тази година Dibla Design Awards сподели общо мащабно изложбено пространство със специализираното изложение Архитектурно-строителна седмица и Експомебел. Интеза разполагаше със собствен щанд от 29-ти март до 1-ви април, представи продукти и иновативни решения в сферата на интериорния дизайн и сигурността, които гостите на изложението имаха възможност да разгледат, както и да се запознаят детайлно с приложенията им.

Възхищение предизвика селекцията дизайнерски дръжки за врати на италианската бутикова компания за обков - Dnd - проектирани съвместно със световно известни имена в дизайна като Стефано Боери, Елена Салмистраро, Одо Фиорованти, Джейми Хайон, Карим Рашид, и други - стилни и елегантни, с модерна визия, цветово разнообразие и защитно PVD покритие. Акцентът беше върху безкрайната дръжка Infinito, проектирана от дизайнера Алфонсо Фемия - тя не само беше изложена на мостра, но и красеше щанда ни с изображение с височина 2.5 м.

Освен красив дизайн, представихме и дръжка с дигитални функционалности, а именно - Bluetooth дръжката с пръстов отпечатък и пин код в цвят черен мат. Дръжката е безжична, захранва се от батерии, което означава, че можете да имате контрол на достъпа за времето, за което монтирате и обикновена дръжка.

На мостри с мини врати демонстрирахме нестандартните и иновативни механизми за интериорни врати на италианския производител Celegon, спомагащи за максимално усвояване на вътрешните пространства и редуциращи обема на крилото на вратата с 50%. Системата Compack Living е подходяща за плъзгане на врати хармоника, а Ergon Living преобръща представата за вратата, като позволява двупосочно отваряне и чрез завъртане.

dibla design awards

Не на последно място представихме и невидимия стопер за врати невидимия стопер за врати Fantom, който идва при нас чак от Австралия. Стоперът се вкопава в пода и в крилото на вратата, като предоставя и опция за задържане на вратата в отворено положение.

Други продукти, представени на нашия щанд бяха невидимата магнитна система за фиксиране на пасивно крило на врата Push &Go, електронни патрони Sorex Flex, управляващи вратите чрез код, RFID транспондер (карти/чипове) или пръстов отпечатък, безжичната система за контрол на достъп HomeTec Pro и Smart бравата CL5500, с която можете да управлявате достъпа от разстояние.

За нас беше удоволствие да бъдем част от магията на впечатляващата церемония на Dibla Design Awards и изложенията Архитектурно-строителна седмица и Експомебел, на които бяха отличени таланта и иновациите в бранша. Благодарим на всички, които посетиха нашия „малък свят“ в Интер Експо Център – радваме се, че се срещнахме и поговорихме и се надяваме да сме били полезни!

dibla design awards


Сподели

Новини

Интеза § Dibla
Интеза § Dibla10 / апр. / 2024

Контакти

  • [email_protected]
  • (+359 2) 821 14 25
  • (+359 2) 821 14 45
  • (+359 2) 821 13 47
Регистрация на продукти с висока сигурност