• [email_protected]
  • (+359 2) 821 14 25
  • (+359 2) 821 14 45
  • (+359 2) 821 13 47
  • Регистрирай продукт

Master Key Системи

Master Key Системи

Тук ще получите отговор на своите въпроси, свързани с Master Key Системи. Ако не откривате отговор на своя въпрос, моля свържете се с нас!

За Master Key система се говори, когато искаме да използваме съответен режим на заключване и достъп, при който всеки потребител с един ключ може да отключва единствено помещенията, в които му е позволено да влиза.

По принцип няма ограничение на броя на вратите, макар че той е тясно свързан с режима на отключване. Тъй като всяка Master Key система е уникална, след кратък разговор с Вас можем да предложим решение за това как Вашите желания ще се приложат на практика, за да удовлетворят Вашите нужди.

Продуктите, с които изграждаме системите, са с най-висок потенциал за мастериране в света.

С мастър ключ в една обща Master Key система можете да отваряте всички видове врати, шкафове, каси, пощенски кутии, катинари, допълнителни брави и др.

Ключовете на Master Key системи с продукти на Abloy, Mul-T-lock и KESO осигуряват юридическа и техническа защита против неоторизирано копиране на ключовете на най-високо ниво. Те са интелектуална собственост на фирмата производител, която притежава патента и контролира разпространението на ключалките и ключовете.

Дубликати се изработват чрез патентовано оборудване, налично само в оторизираните центрове.

Допълнителни ключове може да поръчва и приема само идентифицирало се лице със съответната защитна карта, удостоверяваща собствеността му над системата.

За повече от 10 години работа забелязахме, че в повече от 90% от случаите загубените ключове се намират до няколко дни.

В случай, че загубите своя мастър ключ и не го намерите, няма нужда да купувате нова система - ние ще преработим комбинациите във Вашата съществуваща система. Ще получите нови ключове и нова защитна карта, след което старите ключове вече няма да могат да отключват.

В повече от 95% от случаите желаните от клиента промени са възможни. Същото важи за разширяване на системите.

Ако при изработването на плана на системата се определи приблизителната степен на последващо разширяване и евентуален режим на заключване, реализацията е абсолютно възможна.

Срокът за доставяне на Master Key система зависи от големината и сложността на комбинативната система.

За системи с до 50 врати и средно сложен режим срокът за доставяне е 5-10 работни дни. За системи с над 50 врати (заключващи устройства) срокът е 10-25 работни дни след окончателното определяне на режима на заключване.

Обърнете се към централния офис или сервизните центрове на Интеза, където ще се погрижат за планирането, ще Ви съдействат да направите избора на най-подходящата за Вас система и продукти. Нашите специалисти ще бъдат неотлъчно до Вас при изработването, монтажа, изработка на допълнителни ключове и ще Ви консултират при последващи промени на Вашата система, която ще се развива в бъдещето заедно с Вас и помещенията Ви.

FAQ

Последни новини

Контакти

  • [email_protected]
  • (+359 2) 821 14 25
  • (+359 2) 821 14 45
  • (+359 2) 821 13 47
Регистрация на продукти с висока сигурност