• [email_protected]
  • (+359 2) 821 14 25
  • (+359 2) 821 14 45
  • (+359 2) 821 13 47
  • Регистрирай продукт

Брави

Брави

Тук ще получите отговор на своите въпроси, свързани с бравите. Ако не откривате отговор на своя въпрос, моля свържете се с нас!

DIN стандартът определя бравите като леви и десни според това от коя страна се намират пантите, ако застанем пред вратата от страната, от която те се виждат. Ако в това положение пантите се падат от лявата страна, значи бравата е лява.

Въпреки това някои производители (например в Италия) определят бравите си точно по обратния начин.

High security патроните, които предлагаме, съчетани със защита за патрон, дават много по-високо ниво на сигурност в сравнение с касовите брави. Като представители на три от топ производителите на заключващи системи от висок клас в света - Abloy Финландия, Mul-t-lock Израел и KESO Швейцария – сме дали на нашите клиенти възможността да притежават най-сигурното заключване, което High security индустрията предлага в момента.

Да.

Нашите сервизни екипи извършват висококвалифициран монтаж и Ви помагат да вземете най-правилните решения спрямо Вашата врата или помещение, което искате да защитите от взлом.

Гаранционният срок е 24 месеца, а предварителният оглед е безплатен.

Тези размери касаят разстоянието от центъра на отвора за патрон, ключ или врътка до центъра на дръжката. Този размер е важен, когато имаме вече разпробити отвори за дръжка и ключ на вратата, подменяме бравата с нова или искаме да сложим дръжка на шилд. Разстоянията при дръжките на шилд трябва да са еднакви с разстоянията на бравата и се определят по аналогичен начин.

Друг важен размер за бравата е т.нар. „Бексет”. Това е разстоянието от челната планка на бравата до центъра на отвора за ключ.

При вече съществуващи сгради, когато не е възможно изграждането на електронна система за контрол на достъпа (например окабеляване), е възможно да се създаде механична такава с помощта на Мастър Кий система от механични патрони. Освен механичен контрол на достъпа някои платформи на High security продукти предлагат и вградена в ключа и патрона електронна система , която дава възможност за комбинация.

FAQ

Последни новини

Интеза § Dibla
Интеза § Dibla10 / апр. / 2024

Контакти

  • [email_protected]
  • (+359 2) 821 14 25
  • (+359 2) 821 14 45
  • (+359 2) 821 13 47
Регистрация на продукти с висока сигурност