• [email_protected]
  • (+359 2) 821 14 25
  • (+359 2) 821 14 45
  • (+359 2) 821 13 47
  • Регистрирай продукт

Автоматика за врати и контрол на достъп

Автоматика за врати и контрол на достъп

Тук ще получите отговор на своите въпроси, свързани с Автоматика за врати и контрол на достъп. Ако не откривате отговор на своя въпрос, моля свържете се с нас!

 

Електронният патрон Ви дава пълната функционалност на самостоятелна система за контрол на достъп и то само чрез едно устройство - без нужда от допълнителни аксесоари, без окабеляване и захранване.

При това монтажът е изключително бърз и лесен - просто заменете съществуващия обикновен патрон с електронния - не се налага подмяна на врати или обков. Дължината на патрона може да се наглася, така че да пасне на най-различни видове врати, т.е. може с лекота да бъде демонтиран и монтиран наново. Друго основно предимство е, че разполагате с пълната механична сигурност на бравата, която имате - за сравнение система за контрол на достъпа с електрически насрещник контролира само горния език на бравата.

Отсега нататък не е нужно да изпитвате неудобството на носенето на ключове с Вас освен това елиминирате възможността да загубите ключ и да се наложи смяна на патрона.

Заради нарастващия проблем с липсата на паркоместа, нуждата от преграждане на собствените терени става все по-голяма. На първо място трябва да преценим дали автоматиката ще е за битова или промишлена употреба, колко интензивно ще се използва, дали теренът е с денивелация – тоест дали е подходящ за плъзгаща или двукрила врата. Важно е да решим и начина на управление – дали е необходим контрол на достъп с карти или с дистанционно управление, ще има ли врата за пешеходен достъп и др.

Бариера се предпочита при осигуряване на терени с общ паркинг, където достъпът на хора е разрешен, а интензитета на преминаващи превозни средства е голям.

Абсолютно всички автоматики, които предлагаме, работят при температура от (- 35)°С до 80°С и са с качествен корпус от алуминий. Не се влияят от външни условия, тъй като са изцяло пригодени за условията в България. Важно е да се отбележи, че сме избрали електромеханични автоматики, което ги прави устойчиви. Хидравличните автоматики започват да имат проблеми, като изтичане на масло и др., когато температурата падне под ( - 15) °С, и изискват много честа поддръжка. Предлаганите от нас модели са със спечиална смазка, изцяло запечатана отвътре. Няма видими въртящи части, моторът е изцяло предпазен от прах, вода, пясък и др.

Работим с две фирми производители – RIB и PROTECO. Причината да работим с две фирми едновременно е, че се стараем да предложим най-доброто – вземаме най-доброто от двете производства. Важно е да се отбележи, че използваме италиански дистанционни управления, чийто код е плаващ. Това означава, че всеки път дистанционното мени кода си, така че не може да бъде прихванато и копирано. Уверили сме се, че точно те са производители на надеждни автоматики, които работят дълго време и не дават дефекти.

Антипаркинг устройства се използват за ограничаване на единични паркоместа за разлика от бариерите, които се използват при общ паркинг.

Врати с летящо крило без топлоизолация се използват най-често, тъй като те са подходящи за затваряне на вътрешни клетки при общи гаражи с допълнителна врата отвън. Тогава външната врата трябва да е с топлоизолация. Секционни врати с топлоизолация се използват при вътрешни гаражи на самата фасада на сградата. Когато помещението е със специфични размери, като например нисък таван, използваме ролетни врати с или без изолация.

FAQ

Последни новини

Контакти

  • [email_protected]
  • (+359 2) 821 14 25
  • (+359 2) 821 14 45
  • (+359 2) 821 13 47
Регистрация на продукти с висока сигурност