• [email_protected]
  • (+359 2) 821 14 25
  • (+359 2) 821 14 45
  • (+359 2) 821 13 47
  • Регистрирай продукт

Стелажи и стелажни системи

  1. СТЕЛАЖНИ СИСТЕМИ

Категории

Стелажи и стелажни системи
Стелажи и стелажни системи
Стелажи и стелажни системи

Стелажи и стелажни системи

ИНТЕЗА е представител на италианския производител на стелажно оборудване „GS Industry" - стелажни системи за най-разнообразни по тип, обем и тегло товари. Нашите специалисти Ви предлагат комплексни инженерингови решения, за оптимално използване на Вашите търговски и производствено-складови или архивни площи, с максимално кратки срокове за проектиране и изпълнение.

Разгледайте и специализирания сайт на Интеза за стелажни системи - www.stelaji.com

Сподели:

Сглобете бързо и лесно практичен стелаж! Отворете ново място за класьори, папки и принтерна хартия. Всякакви офис консумативи могат да бъдат удобно класирани със стелажна система, която може са се сглоби за по-малко от 5 минути. Едно или повече нива - Вие решавате. Според нуждите може да съберете от няколко купчини с документи, до прилежно подредени каталози, книги или списания, както и офис техника. Рафтовите безвинтови стелажи от Интеза се сглобяват лесно и бързо - само за няколко минутки. Просто захващате рафта към четирите метални ъгли и конструкцията е готова! Може да я местите, където пожелаете - тя е лека, здрава и подвижна. Повече свобода с рафтовите стелажни системи от Интеза ООД!

За повече информация за Стелажни системи Интеза посетете www.stelaji.comВсички полета със звездичка (*) са задължителни.

Регистрация на продукти с висока сигурност