• [email_protected]
  • (+359 2) 821 14 25
  • (+359 2) 821 14 45
  • (+359 2) 821 13 47
  • Регистрирай продукт

GTR 6P Professional TR - Time Delay

  1. СЕЙФОВЕ
  2. Депозитни и касиерски сейфове

Категории

GTR TIME DELAY TECHNOMAX

GTR 6P Professional TR - Time Delay

Сейф GTR Professional TR с депозитен слот и забавяне на отварянето. Бързо и сигурно опериране с пари в брой! Депозитните (касиерски) сейфове GTR Professional TR са продукт на италианската компания Technomax, която повече от 25 години се занимава с производство на сейфове и каси. Този модел сейфове намира приложение в различни ситуации, изискващи лесна и сигурна работа с пари в брой. Депозитните сейфове са подходящи за продавачи, касиери и служители в магазини, търговски центрове, рецепции на хотели и др. Сейфовете притежават специален слот (отвор) за пускане на банкноти в сейфа, без да е нужно неговото отваряне. По този начин основния обем средства в обекта е постоянно „под ключ”.

Сподели:

За да се извадят парите, сейфът трябва да се отвори с помощта на цифров код. Като допълнителен елемент на сигурност, електронната брава притежава специална функция – забавено отваряне с време (от 0 до 99 мин), което трябва да се изчака, преди сейфът да може да се отвори, след като е въведен кодът за отваряне. Целта е да се забави достъпа до банкнотите при евентуална принуда в случай на обир. Специално конструирания слот е с размери 170 х 8 мм и  позволява лесно преминаване на банкнотите и не позволява обратното им издърпване от вътрешността на сейфа.

Някои от основните характеристики на тези модели са:
- специална манганова пластина предпазва заключващия механизъм
- дебелина на вратата 10 мм.; дебелина на корпуса 5 мм.;
- автономно захранване на 220V или с батерии
- възможност за захващане към под и стена

Сейфовете GTR осигуряват спокойствие и безопасност при работа с пари в брой, както за служителите, така и за клиентите в обекта. Продуктът се предлага в Промоция  -20%. За количества допълнителна отстъпка от 5%.

Модел GTR/6P - вис./шир./дълж. - 430/490/350 мм.

   Всички полета със звездичка (*) са задължителни.

Регистрация на продукти с висока сигурност