• [email_protected]
  • (+359 2) 821 14 25
  • (+359 2) 821 14 45
  • (+359 2) 821 13 47
  • Регистрирай продукт

ABLOY – най-стойностният бранд във Финландия

ABLOY – най-стойностният бранд във Финландия

2

ноем.

ABLOY – най-стойностният бранд във Финландия

2 / ноем. / 2018 Лидерът в областта на решенията за сигурност, Abloy, бе класиран на първо място в класацията за най-стойностни марки за 2018 г. във Финландия.

Докладът беше публикуван на 5 октомври от водещата маркетингова агенция, Markkinointi & Mainonta, в сътрудничество с изследователската агенция Taloustutkimus.
Това проучване за имиджа на финландските марки се осъществява от 1997 г. насам. В тазгодишното издание се прилагат и иновативни методи за изследване. Проучването е направено сред 6 900 финландци на възраст между 15 и 79 години за периода между април и май 2018 г. Участниците в изследването са избрали най-стойностните марки сред 64 различни продуктови групи.
 
Изграждане на световно известна марка
Abloy създава иновативни решения за сигурност от 111 години. Тази финландска компания осигурява системи за сигурност за известни сгради по света като Британския музей, двореца Версай и президентския дворец в Обединените арабски емирства. В момента един от проектите, с които Abloy е ангажиран, е изграждането на най-високия небостъргач в Европа, разположен в Санкт Петербург. През последните години марката е инвестирала в изграждането на своя имидж, както вътрешно, така и външно, с подкрепата на своите дистрибутори.
"Благодарни сме за постигането на това отличие в такава престижна класация.
В резултат на ангажираността и упоритата работа на всеки служител на Abloy, ние успяхме да се включим в класацията на най-стойностните марки за 2018 г., пред няколко други реномирани компании.
 Abloy е синоним на най-високо ниво на сигурност. Това е особено високо оценявано от професионалистите, създаващи системи за сигурност и защита на критични инфраструктури. Това само служи за затвърждаване на съществуващото от много години доверие, към нас от страна на ключови проекти в телекомуникациите, енергетиката, логистиката, водоснабдяването и други сектори ", казва Норберт Кубичел /Norbert Kubiciel/, директор ABLOY East Europe .
 
Произведено във Финландия
Abloy е символ на сигурност, не само в собствената си страна Финландия, но и по света. Компанията е оценена,  както за качеството на своите продукти, така и за индивидуалния си подход към нуждите на всеки клиент. Позицията, достигната от марката се дължи на постоянната насоченост към разработване и пускането на пазара на иновативни технологии за сигурност. "Престижът на марката се изгражда чрез всеобщите усилия на целия екип на компанията, които е гаранция за изключително високото качество на нашите решения за сигурност. Това се изразява и в доверието към нас, както от изпълнителите на проектите, така и от престижните институции, които тестват силата на марката", добавя представителят на марката Abloy.


Сподели

Преса

Контакти

  • [email_protected]
  • (+359 2) 821 14 25
  • (+359 2) 821 14 45
  • (+359 2) 821 13 47
Регистрация на продукти с висока сигурност