• [email_protected]
  • (+359 2) 821 14 25
  • (+359 2) 821 14 45
  • (+359 2) 821 13 47
  • Регистрирай продукт

Ключът сте вие! – модерният контрол на достъп с биометрия

Ключът сте вие! – модерният контрол на достъп с биометрия

5

дек.

Ключът сте вие! – модерният контрол на достъп с биометрия

5 / дек. / 2021 Статия в списание Магазин Интериор Дизайн Архитектура - бр. 131 - 2021 г.

Пръстов отпечатък – Биометрия

Пръстовият отпечатък, като начин за контрол на достъпа, навлезе широко в редица, защитаващи собствеността, технологии и продукти. Използваните модули за сканиране на пръстов отпечатък представляват висококачествени биометрични системи, отговарящи на най-високите стандарти за сигурност. Интуитивни и удобни за употреба. Така се избягва необходимостта от носенена ключове, запаметяване на кодове т.е. използване на концепцията „Мастър пръст“. Ето и няколко продукта с биометрична технология, използвани с цел подсигуряване на нашата собственост и ценности.

Катинар със скенер за пръстов отпечатък

И тук концепцията е: „Вашият пръст е Вашият ключ“! Отварянето на често използваните в ежедневието катинари никога не е било толкова лесно, защото скатинарът Scan & Lock се нуждаете само от Вашияпръст.С него лесно можете да отваряте шкафчето си въвфитнес центъра, мазето или вратата на градинскатакъщичка за инструменти в двора. Благодарение нависокия клас на защита IP 65, катинарът Scan & Lock еподходящ за използване, както на закрито, така и на открито.Особено практично: ключалката запаметява до 10 различни пръстови отпечатъка. Така няколко душимогат да отворят катинарa Scan & Lock, без да сеналага да предават ключ или код един на друг.Scan & Lock е добре защитен срещу опити за взлом.Стоманената арка на катинара от закалена стоманас дебелина седем милиметра гарантира това. Удобство и сигурност съчетани в едно!

Електронен патрон Sorex

Електронният патрон SOREX FLEX е иновативен продукт, който Ви позволява да отключвате и заключвате Вашaта врата чрез сканиране насвоя пръстов отпечатък. Той е решение, както за нови, така и за вече съществуващи врати. Монтирането е лесно: просто се заменя съществуващият стандартен патрон селектронния патрон SOREX FLEX и не се налага подмяна на врати или обков. Не се налага и отвеждане на електричество до крилото иликасата на вратата и така те се запазват непокътнати.Дължината на патрона може да се променя, такаче да е подходящ за най-различни дебелини врати. Елиминира се неудобството от носене на ключове. Нещо повече, вече няма да се налага да подменяте патрона в случай на изгубен ключ.

Сейф със скенер за пръстов отпечатък

Сейфовете станаха необходима част от нашия живот за предпазване на ценностите и вещите, накоито държим.Немската компания Burg-Wӓchter е разработилабогата серия сейфове, които използват технологиятаза сканирането на пръстов отпечатък и се отличават с високо ниво на сигурност срещу взлом, което ги прави предпочитан избор за съхранение на ценности у дома или в офиса. Серията “Karat“ предлага отключване чрез въвеждане на цифров код или сканиране на пръстов отпечатък. Програмируемата електронна цифрова ключалка с графичен дисплей поддържа 1 административен, до 9 потребителски кода и до 20 пръстови отпечатъка. Сейфовете притежават и сертификат за защитасрещу взлом съгласно EN 1143-1/0.

Електромеханична брава Abloy с четец за пръстов отпечатък

Интеза предлага цялостно решение за контрол на достъп на Вашата врата, чрез използване на електромеханичен заключващ механизъм от много висок клас на финландската компания ABLOY и четец за биометрично разпознаване на Вашия пръстов отпечатък. Четецът се свързва с мобилно приложение чрез криптирана wireless връзка и предлагавъзможността за добавяне до 39 пръстовиотпечатъка.

Електромеханичните брави ABLOY съчетават максимална механична издръжливост и висока защита срещу взломяване, с предимствата, които електрониката носи, а именно интелигентни функции и нови възможности за управление на достъпа Ви – биометрия, смартфон, код, дистанционно, чип и др. Освен че подобряват качеството Ви на живот, електромеханичните брави повишават сигурността и носят спокойствие с функцията „автоматично самозаключване“. При затваряне на вратата, електромеханичните брави се самозаключват автоматично, без да е нужно да правите нищо допълнително, освен да затворите вратата. Такавече не се питате „Заключих ли вратата?“.

 


Сподели

Преса

Контакти

  • [email_protected]
  • (+359 2) 821 14 25
  • (+359 2) 821 14 45
  • (+359 2) 821 13 47
Регистрация на продукти с висока сигурност