• [email_protected]
  • (+359 2) 821 14 25
  • (+359 2) 821 14 45
  • (+359 2) 821 13 47
  • Регистрирай продукт

Intesa § Kronospan Design Center – Невидимата красота на скрития обков

Intesa § Kronospan Design Center – Невидимата красота на скрития обков

20

май

Intesa § Kronospan Design Center – Невидимата красота на скрития обков

20 / май / 2022 Интериорни решения

Лидерът в дизайнерския обков на врати Интеза и водещият производител на дървесни плоскости Кроношпан България организираха първото си съвместно събитие на тема „Невидимата красота на скрития обков“. Официалното мероприятие се състоя на 12-ти май 2022 г., където бяха поканени архитекти, интериорни дизайнери, производители на врати и мебели, инвеститори и други. Домакин на събитието беше Кроношпан Дизайн Център-София, отличаващ се с впечатляващ дизайн, разнообразие от функционални и тематични мострени зони.

 

Интеза и Кроношпан събитиеИнтеза и Кроношпан събитие

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Модерните тенденции към минимализъм изискват все по-невидим обков в съвременния интериорен дизайн. Водени от тях, Интеза и Кроношпан представиха как безупречното съчетание на скрит обков с иновативни материали и декори създава впечатляваща визия на тапетните врати.

Интеза и Кроношпан събитиеИнтеза и Кроношпан събитие      

 

 

 

 

 

 

 

 

 

С презентацията си, екипът на Интеза представи неодимовите магнити за интериорни врати B-MAG, скрити панти Koblenz и невидимата дръжка B-No-Ha, с които вратата може да се слее изцяло с декора на стената или да се съчетае с мебелите, като по нея няма никакви видими елементи на обков.

Интеза показа и най-новия си продукт - скрита осова панта на холандската компания FritsJurgens, подходяща за задвижване на масивни интериорни и екстериорни врати. Към ефектната минималистична визия, Интеза добави и скрити механизми за управление на врати с иновативни функционални предимства. Бяха демонстрирани механизъм за плъзгане на врати с невидими монтажни елементи Tricks; механизъм, който редуцира обема на крилото на вратата с 50% и оптимизира жилищното пространство - Ergon Living; механизъм за плъзгане на врати в гипсокартонен джоб - Kit Futura.

Специално внимание беше отделено и на италианската компания Dnd и нейните дизайнерски дръжки, проектирани от световно известни имена в дизайна - Andrea Morgante, Mauro Ronchi, Karim Rashid, Alfonso Femia и други. Съвременна визия в актуална цветова гама, специално PVDпокритие, защитаващо дръжката от надрасквания и промяна на цвета, антибактериални и хипоалергенни свойства – това са отличаващите характеристики на продуктовата гама на Dnd.

Селекция от най-актуалните модели дръжки е постоянно изложена в Кроношпан Дизайн Център.

Интеза и Кроношпан събитиеИнтеза и Кроношпан събитие

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Като водещ производител, Кроношпан има богато портфолио от устойчиви материали, приложими за изработката на интериорни врати.

Екипът на компанията презентира иновативни материали: HPL и CPL покрития, МДФ, ПДЧ, Компактни плочи, както и богата колекция монохромни, цветни, дървесни и каменни декори. HPL и CPL са ламинатни покрития с висока износоустойчивост, издръжливост и хигиеничност, което ги прави идеален избор за повърхност на врати. Invisible Touch HPL - премиум бранд HPL – e защитен със специален, лесен за почистване и поддръжка филм, който предотвратява оставянето на следи от пръстови отпечатъци и задържането на петна и замърсявания. Ултра матовата текстура добавя тактилност и внася изисканост в интериорния дизайн.  Компактните плочи представляват структурирани многослойни ламинати, пресовани под високо налягане. Те са издръжливи, с висока структурна здравина и влагоустойчивост.

Интеза и Кроношпан събитиеИнтеза и Кроношпан събитие

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Тези характеристики правят материалите на Кроношпан идеални за различни приложения в дизайна и за изработката на интериорни врати с първокласни технически и функционални качества.

Събитието протече в приятна атмосфера и приключи с елегантен коктейл, на който гостите имаха възможността да се докоснат до мостри на представените от Интеза и Кроношпан продукти, да научат още детайли за приложението им, както и да обменят полезни контакти.

Интеза и Кроношпан събитиеИнтеза и Кроношпан събитие


Сподели

Новини

Интеза § Dibla
Интеза § Dibla10 / апр. / 2024

Контакти

  • [email_protected]
  • (+359 2) 821 14 25
  • (+359 2) 821 14 45
  • (+359 2) 821 13 47
Регистрация на продукти с висока сигурност