• [email_protected]
  • (+359 2) 821 14 25
  • (+359 2) 821 14 45
  • (+359 2) 821 13 47
  • Регистрирай продукт

Нова услуга от Интеза

Нова услуга от Интеза

22

авг.

Нова услуга от Интеза

22 / авг. / 2023 Персонализирано гравиране на медальони

Персонализираното гравиране на медальони, ключове и домофонни или пощенски табелки е нова възможност, от която може да се възползвате в Интеза.

Специални текстове, послания, имена, дати и др. могат да бъдат гравирани върху медальони с разнообразни форми, размери и цветови покрития -  Това прави медальоните уникални подаръци, скъпи спомени, предмети със специално значение или полезен аксесоар за притежателите им.

Гравирането се извършва на място и бързо - отнема около 3 минути.

Машината за гравиране на италианската компания Silca, наречена My family комбинира занаятчийска креативност и технологична ефективност, като същевременно добавя чувства - създава продукти, които носят щастие на тези, за които са предназначени.

Подарък или за лична употреба: персонализираните стилни аксесоари могат да съдържат специално послание, значима дата, дума и или др. и могат да бъдат използвани за висулки на гривни или колиета, като аксесоари за чанти или ученически раници, ключодържатели или за каквото друго приложение ви хрумне.

Спомен: подарък за гостите на специално събитие - рожден дни, сватба, юбилей или др., с който да изненадате и зарадвате гостите.

Идентификация и сигурност с професионални и бизнес цели - възможност за отпечатването на уникални кодове, номера или имена върху  ключове, ключодържатели, табели др.

За домашните любимци: Любовта към домашните любимци не познава граници! Медальоните обикновено се поставят на нашийника, съдържат важна информация (име, телефон за контакт, послание) и са красив и полезен аксесоар за всеки любимец - за тяхната сигурност и за спокойствието на тези, които ги обичат.

И не на последно място - красиви и елегантни табелки за вашите домофони и пощенски кутии.

Независимо дали за Вас или за подарък на любим човек, приятел, домашен любимец, гравираното „бижу“ е прекрасен аксесоар, който със сигурност ще изпълни своята цел - пренасянето на емоция в предмет.

Посетете нашите магазини, за да гравирате своя медальон:

Mall of Sofia: ниво -2

Paradise Center: ниво -1

м-н Интеза на бул. Дондуков №41


Сподели

Новини

Интеза § Dibla
Интеза § Dibla10 / апр. / 2024

Контакти

  • [email_protected]
  • (+359 2) 821 14 25
  • (+359 2) 821 14 45
  • (+359 2) 821 13 47
Регистрация на продукти с висока сигурност