• [email_protected]
  • (+359 2) 821 14 25
  • (+359 2) 821 14 45
  • (+359 2) 821 13 47
  • Регистрирай продукт

Интеза на Design>People 2023

Интеза на Design>People 2023

12

окт.

Интеза на Design>People 2023

12 / окт. / 2023 Събитие, организирано от Dibla

Екипът на Интеза взе дейно участие в поредната инициатива на Dibla – форумът Design>People 2023, който тази година беше мащабно, тридневно събитие (29 септември - 01 октомври), на самия морски бряг - в хотел Paradise Beach Resort, Свети Влас, чиято програма включваше и тематично парти с традиционни азиатски костюми.

   

В тази приятна атмосфера бяха разгърнати новости и процеси от дизайнерския пейзаж на България, чрез които много професионалисти в бранша успяха да съберат информативно съдържание, ценни връзки и положителни емоции, с които да развиват и обогатяват проектите си в интериорния дизайн.

От Интеза, гостите на събитието получиха вкусни подаръци, както и актуални информационни материали за най-новите продукти и възможности, които компанията предлага. На щанда на Интеза бяха изложени и мостри на продукти и иновативни решения в сферата на интериорния дизайн и сигурността, които гостите имаха възможност да разгледат и да се запознаят детайлно с приложенията им:

Дръжката от розов бетон със златна розетка JUNOна италианския дизайнер Alessandro Dubini предизвика истинско възхищение. Тя носи силно визуално въздействие заради нетрадиционния материал, от който е изработена, и чистия си и минималистичен дизайн.

 

Новата K – дръжка, която се лепи и не изисква други монтажни елементи, отново дизайн на Alessandro Dubini - за стъклени врати, за врати на душ кабини, за летящи врати и др.

 

Дизайнерските дръжки на италианската бутикова компания Dnd също не останаха незабелязани. Този път акцент бяха новите модели, проектирани съвместно с дизайнерката Елена Салмистраро, които носят нейния артистичен почерк:

Дръжка Dune – изработена от порцелан и месинг, чиято визия е вдъхновена от пясъчните дюни.

Дръжкка Crisalide и нейната мини версия – Crisalide mini ( с по-компактен и минималистичен дизайн), чиито визии носи ярките цветове и комбинации от различни геометрии присъщи на пеперуда. И отново изработени с комбинацията месинг и порцеланова повърхност.

Невидимият магнитен стопер за врата FANTOM, който е изцяло вграден в пода и в крилото на вратата така, че да не изпъква от повърхността на пода, както традиционните стопери. Предлага се в различни цветове, за да се слива изцяло с интериора и с подовата настилка.

 

Smart дръжка Mul-T-Lock със сензор за пръстов отпечатък – съчетава модерна визия на черен мат и огледална повърхност и предоставяидеален контрол на достъп за офиси, co-working пространства, домове и др. само за няколко минути.

 

Патентованата система COMPACK living® - която спестява пространство в жилището, като редуцира обема, който вратата заема с 50%. Системата представлява комбинация между плъзгаща се врата и врата тип хармоника и в отворено състояние панелите могат да бъдат разположени на 90° или на 180° спрямо отвора на вратата.


Сподели

Новини

Интеза § Dibla
Интеза § Dibla10 / апр. / 2024

Контакти

  • [email_protected]
  • (+359 2) 821 14 25
  • (+359 2) 821 14 45
  • (+359 2) 821 13 47
Регистрация на продукти с висока сигурност