• [email_protected]
  • (+359 2) 821 14 25
  • (+359 2) 821 14 45
  • (+359 2) 821 13 47
  • Регистрирай продукт

TSE HOME

  1. КОНТРОЛ НА ДОСТЪП
  2. Безжични Smart системи за контрол на достъп

Категории

TSE HOME
TSE HOME
TSE HOME

TSE HOME

Електронна система за заключване TSE HOME От сега нататък не е нужно да изпитвате неудобството на носенето на ключове с Вас: Електронният патрон TSE HOME SET е лесен за монтаж и Ви предлага удобен достъп с персоналния си 6-цифрен секретен код. Отделно можете да закупите удобни дистанционни (TSE E-KEY), които отключват с помощта на бутон за достъп или автоматично, когато сте в непосредствена близост до вратата. По време на процеса на отваряне, чрез радиовълни, данните са идеално защитени от манипулиране. Простият и елегантен дизайн на TSE HOME е не само функционален, но и украсява входа на Вашия дом.

Сподели:

Електронното заключване на вратата и съответната клавиатура се предлагат в два цвята: матиран хром и бял. Тази система е проектирана и произведена с помощта на най-новите технически познания за изпълнение на високите изисквания за безопасност. Електронният патрон може лесно да се използва за какъвто и да е тип врати, които са пригодени за стандартен европатрон и до дебелина на вратата 120 mm (патрон 60/60 mm, измервано от средния фиксиращ винт), без необходимост за разпробиване и специален монтаж. Системата е подходяща както за нови инсталации, така и за подмяната на по-стари патрони. Преносът на данни от клавиатурата в патрона е безжичен. Клавиатурата може да се разположи на разстояние до около 4 метра от патрона.

Сигурност
1 000 000 различни комбинации за код
До 6 различни потребители:
Един 6-цифрен код и до 5 дистанционни (TSE E-KEY)
Оптимална защита от манипулиране
Без механично отключване

Съвместимост
За всякакви врати с дебелина до 120 mm (патрон от 30/30 – 60/60 mm)
Клавиатурата може да бъде монтирана на разстояние до 4 m от вратата

Удобство
Монтиране без окабеляване, разпробиване и т.н.
Електронният патрон TSE заменя стандартния механичен
Настоящият обков не се променя

За повече информация: 02/905 78 09, 0882 63 60 98, e-mail: iavramov@intesa.bgВсички полета със звездичка (*) са задължителни.

Регистрация на продукти с висока сигурност