• [email_protected]
  • (+359 2) 821 14 25
  • (+359 2) 821 14 45
  • (+359 2) 821 13 47
  • Регистрирай продукт

BioKey® IDENCOM

  1. КОНТРОЛ НА ДОСТЪП
  2. Аксесоари за контрол на достъп

Категории

BioKey®  IDENCOM
BioKey®  IDENCOM
BioKey®  IDENCOM

BioKey® IDENCOM

BioKey® Inside® и BioKey® Bluetooth® - Добре обмислена сигурност!  BioKey® Inside® е четец за пръстов отпечатък за системи за контрол на достъпа. Работи с BioKey ® 4000 модул с 400 MHz честота на импулсите, с максимална точност на разпознаване. Съвместима е с най-разпространените електромеханични брави и електрически насрещници. Биометрия, отговаряща на най-високите стандарти за сигурност.

Сподели:

Лесен монтаж – само един отвор, без окабеляване. Програмирането се извършва бързо и лесно с помощта на т.нар. "главен пръст" - без да е необходимо допълнително PC или код и на всякакъв тип врати.

BioKey® Bluetooth®.
Поради високотехнологичните изисквания и съвременни нужди IDENCOM добавя и устройство, използващо Bluetooth технология - С все по-широкото използване на мобилни телефони BioKey® Bluetooth® става все по-желан продукт и удобно средство за отваряне на врати. BioKey® Bluetooth® поддържа обичайните Bluetooth® връзки, което позволява да бъдат използвани много модели мобилни телефони.

Модулите BioKey® Inside® и BioKey® Bluetooth® са интегрирани във водоустойчив корпус и са подходящи за употреба на при външни условия.Всички полета със звездичка (*) са задължителни.

Регистрация на продукти с висока сигурност