• [email_protected]
  • (+359 2) 821 14 25
  • (+359 2) 821 14 45
  • (+359 2) 821 13 47
  • Регистрирай продукт

Abloy Protec Технически характеристики

  1. ЗАКЛЮЧВАЩИ СИСТЕМИ
  2. Секретни патрони
  3. Секретни патрони - висок клас на сигурност

Категории

Abloy Protec Технически характеристики
Abloy Protec Технически характеристики
Abloy Protec Технически характеристики
Abloy Protec Технически характеристики

Abloy Protec Технически характеристики

Уникалната конструкция на патрона с дисков механизъм Abloy Protec го защитава от всички познати методи на отключване. Тя представлява патентован механизъм с въртящи дискове - единственото заключване на пазара без щифтове, пружини и други части, подлежащи на износване.

Сподели:

Иновативна нестандартна конструкция - практически неотваряем без наличието на оригинален ключ. Подвижни елементи блокират дисковете при вкарване на ключ, който не е идентичен с комбинацията на ключалката. Патентованата система 2R (cutting of keys on two radii) прави изработката на дубликати на ключ Аблой невъзможна без наличието на специализирано оборудване Abloy Protec. DBS (Disc Blocking System) - Уникална система за блокиране на дисковете прекъсва всички опити за манипулиране на дисковете, като ги заключва един за друг в солидна конструкция. Вградени подсилващи и структурни елементи за защита срещу разпробиване, издърпване и чупене.

Липсата на луфтове го прави устойчив както на манипулиране, така и на навлизане на прах, сол, образуване на лед - изключително надежден при екстремни атмосферни условия - устойчив на замърсяване и замръзване.

Не подлежи на бъмпинг манипулиране поради липсата на пружинни елементи. Реверсивен ключ. Ключът Аблой не среща съпротива при вкарване в патрона. Практически не подлежи на износване при ползване. Няма счупени, огънати или износени ключове. Световни патенти на патрона, ключовете и заготовките.

Стриктен контрол върху изработката на дубликати - изработват се със специализирано оборудване само от Abloy Oy или лицензиран представител срещу представяне на карта за собственост и лична карта на собственика на патрона.

Abloy Protec надхвърля стандартите за сигурност за High Security заключващи системи, включително: UL437, EN 1303: Grade 6, EN 12320, SKG, VDS, DIN, A2P и др. Разгледайте патроните Abloy Protec!

Регистрирайте своя продукт от клас High Security. По този начин при загуба на картата/паспорта на продукта, Вие ще бъдете улеснени при необходимост от направа на допълнителни ключове. С цел по висока сигурност и защита направата на ключове дубликати се осъществява само срещу предоставяне на картата/паспорта на продукта и идентифициране на собственика му.

Регистрирай продукта Всички полета със звездичка (*) са задължителни.

Регистрация на продукти с висока сигурност