• [email_protected]
  • (+359 2) 821 14 25
  • (+359 2) 821 14 45
  • (+359 2) 821 13 47
  • Регистрирай продукт

Антипаник механизъм IDEA BASE

  1. ЗАКЛЮЧВАЩИ СИСТЕМИ
  2. Брави за врати
  3. Антипаник брави и механизми

Категории

Антипаник механизъм IDEA BASE
Антипаник механизъм IDEA BASE
Антипаник механизъм IDEA BASE, сива
Антипаник механизъм IDEA BASE
Антипаник механизъм IDEA BASE, черен цвят
Антипаник механизъм IDEA BASE, сива
iseo 2

Антипаник механизъм IDEA BASE

Антипаник механизъм IDEA BASE с антибактериално покритие. Подходящ за аварийни и антипаник изходи. Сертифициран по ЕN 1125:2008   Антибактериалното покритие е изключително уместна иновация при този тип брави, използвани предимно в обществени сгради. Според тестовете то униищожава 4.1 милиона инфекции, познати в европейските болници.Това прави бравата подходяща за лечебни заведения, училища, детски градини. 

Технически характеристики:

Дължина на хоризонталния лост - 1130 мм;

В комплект на IDEA BASE с лостове (арт. 94100205)  и девиатори (арт. 9410201 или 9410204) постигаме заключване на вратата в три точки.  

Цвят: черен, сив           

Сподели:

АНТИпаник брава с АНТИбактериално покритие от ISEO

ДВОЙНА СИГУРНОСТ – БЕЗ ПАНИКА, БЕЗ БАКТЕРИИ   

Във връзка със стремежът за постигане на максимална сигурност, италианската компания ISEO реши да приложи антибактериална защита към антипаник бравите – продукти, които се    използват на обществени места, където хигиената и опазването на здравето са основни изисквания.Антипаник устройствата, покрити с ANTIGERM са идеалното решение за болници, клиники, училища, детски градини, търговски центрове, офис сгради,  заведения за обществено хранене, спортни съоръжения, тъй като антибактериалното им действие е продължително и непрекъснато – 24 часа в денонощието.По този начин антипаник функцията е допълнена и с антибактериална защита.

Покритието ANTIGERM представлява сигурна, перманентна, антибактериална обработка на продуктите с антипаник функция на италианската компания  ISEO. Антибактериалната  защита представлява бавно и постоянно отделяне на сребърни йони, които проникват в микробните организми и предотвратяват размножаването им, атакувайки тяхното ДНК.

Антибактериалната обработка е перманентна и не изисква допълнителна поддръжка.Постоянното отделяне на сребърни йони осигурява ефективна антибактериална защита през целия живот на продукта, дори и при случаи на поява на драскотини по повърхността.

ANTIGERM + 650 ВИДОВЕ БАКТЕРИИ  Antipanik4

В рамките на няколко минути покритието ANTIGERM елиминира повече от 650 вида вируси, плесени, гъби и бактерии (Legionella, Salmonella, MRSA/стафилококи/). В допълнение към защитата за хора срещу разпространението на опасни патогени, ANTIGERM предпазва и околната среда, тъй като е екологично чист продукт – напълно безопасен, антиалергичен и незапалим.

Antipanik6 НИВОТО НА БАКТЕРИИ СЕ НАМАЛЯВА С 99% 

ANTIGERM е доказана и сертифицирана търговска марка.Използва се единствено от компанията ISEO по отношение на антипаник устройства. Благодарение на постоянното действие на антибактериалната защита се намалява нивото на вредни микроорганизми по повърхността с над 99%.

ISEO ANTIGERM гарантира по-голяма сигурност и хигиена, без допълнителни разходи за потребителите.

 4.1 МИЛИОНА ИНФЕКЦИИ РАЗПРОСТРАНЕНИ В ЕВРОПЕЙСКИТЕ БОЛНИЦИ И ОБЩЕСТВЕНИ СГРАДИ. Antipanik 33Antipanik7

Инфекциите в болниците са фактор, които често се подценява както от медицинска така и от културна гледна точка. Всяка година в Европа 4.1 милиона пациенти придобиват инфекции при посещение или престой в болничните заведения.

ANTIGERM  – иновация и надеждност, сертифицирана от лабораториите IMSL (Industrial Microbiological Services Limited) благодарение на изследвания в рамките на Обединеното кралство и Департамента по молекулярна медицина в Университета в Падуа.Всички полета със звездичка (*) са задължителни.

Свързани продукти

Регистрация на продукти с висока сигурност