• [email_protected]
  • (+359 2) 821 14 25
  • (+359 2) 821 14 45
  • (+359 2) 821 13 47
  • Регистрирай продукт

Автоматични бариери BARRY, S-PARK

  1. АВТОМАТИКА ЗА ВРАТИ И ПОРТАЛИ

Категории

Бариера модел Barry на Proteco Италия
Бариера модел S-Park на Proteco Италия
Автоматични бариери Интеза схема на монтаж
logo
Автоматични бариери BARRY, S-PARK

Автоматични бариери BARRY, S-PARK

Като официален представител на PROTECO Италия, Интеза може да Ви предложи съвременна технология и комфорт на контрола на достъп чрез автоматични бариери.  

Можете да използвате:
- достъп с магнитни карти, подходящ за паркинги, хотели, предприятия и др.;
- възможност за управление на няколко автоматики само с едно дистанционно;
- опция за пешеходно отваряне;
- персонален код за всяка автоматика.  

Електромеханичните бариери за бързо движение на рамена за преграждане на разстояния от 3,6 до 6 метра са проектирани за интензивна употреба при всякакви атмосферни условия. Те са устойчиви на корозия, с корпус от поцинкована ламарина, части от неръждаема стомана, реверсивен асинхронен двигател с термична защита. Бариерите се задвижват посредством механичен редуктор, свързан с балансираща пружина. В случай на прекъсване на захранването, рамото на бариерата се освобождава със секретен ключ и преминава на ръчен режим.      

Сподели:

Модели и технически характеристики:

BARRY  - За интензивно натоварване, Захранване: 24V или 230V (в зависимост от модела), Време за отваряне: 6 sec., LED сигнална лампа, Детектор за препятствия, Вграден контролен блок с радиоприемник, Прахово боядисана алуминиева колона, За преграждане на отвори от 3,6 - 6 м. С възможност за регулиране на дължината на рамото на бариерата - телескопично рамо.

S-PARK - За интензивно натоварване и интензивен трафик на преминаване, Захранване: 24V, Време за отваряне според модела: 2,5 - 4 sec. при рамо до 4 м. и 4,5 - 6 sec. при рамо до 6 м., Възможност за бързо отваряне от 2,5 sec. при рамо с дължина до 3 м., LED сигнална лампа, Детектор за препятствия и интегриран енкодер, Вграден контролен блок с радиоприемник, Прахово боядисана стоманена колона, За преграждане на отвори от 3,6 - 6 м., Функция за синхронизиране на две огледално поставени бариери. Подходяща и за индустриални обекти.

Температурен диапазон на работа на бариерите:

  • за  модел S-PARK от -25°С до +55°С
  • за модел BARRY от -20°С до +55°СВсички полета със звездичка (*) са задължителни.

Регистрация на продукти с висока сигурност