търсене ТЪРСЕНЕ

анкета АНКЕТА

Откъде разбрахте за нас?
Интернет 29.32%
Радио 41.35%
Списание/брошура 3.01%
Друга фирма 11.28%
Приятел 15.04%
Благодарим ви!
Гласувай
twitter
Безгрижният контрол на достъп в жилищата

Безгрижният контрол на достъп в жилищата

21.02.2011Свали PDF

Уебсайт на сп. Жилища, Февруари 2011

Животът определено става по-лесен, когато ключодържателят стане по-лек и за всички врати в собствеността си носим един ключ.

Когато повече от един човек борави с повече от една врата, отключването и заключването им може да се превърне в сериозна бъркотия, компрометирайки нивото на сигурност в жилищната среда.
Самостоятелно или в комбинация с електроника, която автоматизира отключването и отварянето на вратите, системата за контрол на достъп внася организация и безопасност.

Нека да проследим трите най-често срещани ситуации и какво отваря и какво – не, един потребител при всяка от тях...ОЩЕ

 
 
 
 
Abloy Acitve новини

Abloy Acitve новини

12.07.2010Свали PDF

Намерен е начин за борба със стафиликоковите инфекции! Изобретение на Abloy Oy Финландия решава един от големите про- блеми в сферата на здравеопазването и хранително-вкусовата промишленост в ЕС – дръжки за врати с антибактериално покри- тие. Иновационното покритие е тествано и сертифицирано според ISO22196 за ефективност в борбата с Метицилин резистентен Ста- филококус ауреус (МРСА)! Дръжките на вратите задържат мръсо- тия, пот и мазни наслоявания, създавайки благоприятна среда за развитието на бактерии. Покритието унищожава 99 % от познати- те бактерии за 24 часа и значително намалява техните темпове на растеж! Този месец покритието ще навлезе на българския пазар върху дръжки за врати с търговското име Abloy Active. Ще бъде на- лично в бяло и сиво. Повече информация можете да намерите при официалния представител Abloy Oy за България „Интеза“ ООД.

 
 
Автоматика за врати и контрол на достъп

Автоматика за врати и контрол на достъп

04.06.2010Свали PDF

Сп. Архитектура, 2 брой 2010 година