търсене ТЪРСЕНЕ

анкета АНКЕТА

Откъде разбрахте за нас?
Интернет 29.32%
Радио 41.35%
Списание/брошура 3.01%
Друга фирма 11.28%
Приятел 15.04%
Благодарим ви!
Гласувай
twitter
Списание Наш Дом март/април 2019

Списание Наш Дом март/април 2019

14.03.2019

 Четири модерни решения за контрол на достъпа

 

 

 

Интеза предлага различни варианти, с които достъпът до сгради или помещения, може да бъде надеждно контролиран.

 

1.Един ключ за всичко

Една от възможностите за контролиране на достъп е Master Key системата. Тя позволява включването на различни видове механизми в рамките на една обща система - патрони, брави, ел. брави, сейфове, бравички на чекмеджета, катинари и др. Така например с един и същ ключ бихте могли да отваряте входната врата на апартамента си, входната врата на вилата, на блока, където живеят родителите ви, на апартамента, който давате под наем, катинара от решетката на мазето и много други по ваш избор. Целта на тези системи е да бъде регулиран и контролиран достъпа на хора и служители в рамките на системата според тяхната необходимост и да се намали значително броя на ключовете, които се използват. Интеза има дългогодишен опит в проектирането, както на малки, така и на големи и сложни Мaster Key системи и изпълнява своите проекти с продуктите на едни от най-добрите производители на устройства от клас High security – Abloy, Mul-Т-lock, Keso.

2.Електромеханични брави

Друга възможност за контрол на достъпа са електромеханичните брави на водещия световен производител Abloy. Тези устройства за заключване дават максимално удобство, изключителна здравина, сигурност, интелигентни функции, редица възможности за управление и отговарят на определени утвърдени норми и стандарти.

Вижте повече...

 

 

 

 
 
ABLOY – най-стойностният бранд във Финландия

ABLOY – най-стойностният бранд във Финландия

02.11.2018

Лидерът в областта на решенията за сигурност, Abloy, бе класиран на първо място в класацията за най-стойностни марки за 2018 г. във Финландия. Докладът беше публикуван на 5 октомври от водещата маркетингова агенция, Markkinointi & Mainonta, в сътрудничество с изследователската агенция Taloustutkimus.
Това проучване за имиджа на финландските марки се осъществява от 1997 г. насам. В тазгодишното издание се прилагат и иновативни методи за изследване. Проучването е направено сред 6 900 финландци на възраст между 15 и 79 години за периода между април и май 2018 г. Участниците в изследването са избрали най-стойностните марки сред 64 различни продуктови групи.
 
Изграждане на световно известна марка
Abloy създава иновативни решения за сигурност от 111 години. Тази финландска компания осигурява системи за сигурност за известни сгради по света като Британския музей, двореца Версай и президентския дворец в Обединените арабски емирства. В момента един от проектите, с които Abloy е ангажиран, е изграждането на най-високия небостъргач в Европа, разположен в Санкт Петербург. През последните години марката е инвестирала в изграждането на своя имидж, както вътрешно, така и външно, с подкрепата на своите дистрибутори.
"Благодарни сме за постигането на това отличие в такава престижна класация.
В резултат на ангажираността и упоритата работа на всеки служител на Abloy, ние успяхме да се включим в класацията на най-стойностните марки за 2018 г., пред няколко други реномирани компании.
 Abloy е синоним на най-високо ниво на сигурност. Това е особено високо оценявано от професионалистите, създаващи системи за сигурност и защита на критични инфраструктури. Това само служи за затвърждаване на съществуващото от много години доверие, към нас от страна на ключови проекти в телекомуникациите, енергетиката, логистиката, водоснабдяването и други сектори ", казва Норберт Кубичел /Norbert Kubiciel/, директор ABLOY East Europe .
 
 
Произведено във Финландия
Abloy е символ на сигурност, не само в собствената си страна Финландия, но и по света. Компанията е оценена,  както за качеството на своите продукти, така и за индивидуалния си подход към нуждите на всеки клиент. Позицията, достигната от марката се дължи на постоянната насоченост към разработване и пускането на пазара на иновативни технологии за сигурност. "Престижът на марката се изгражда чрез всеобщите усилия на целия екип на компанията, които е гаранция за изключително високото качество на нашите решения за сигурност. Това се изразява и в доверието към нас, както от изпълнителите на проектите, така и от престижните институции, които тестват силата на марката", добавя представителят на марката Abloy.

 
 
Иновативност в сигурността със смарт брава от Интеза

Иновативност в сигурността със смарт брава от Интеза

08.05.2018

Със смарт бравата на английската компания Codelocks, настройката и управлението на Вашето заключване никога не са били по-лесни!

Устройството се управлява с помощта на всеки смартфон поддържащ Bluetooth и специалното приложение К3 Connect. По този начин лесно се настройват, генерират и изпращат кодове за достъп на потребителите. Като опция може да се добавят и карти за достъп за проследимост и контрол. Бравата не изисква Wi-Fi връзка.

Функцията контролиран вход, Ви позволява да задавате потребителски кодове, валидни за определен период от време по дата и час, чиято валидност автоматично изтича след края на този период. Тези кодове могат да се изпращат по e-mail, sms, мобилно приложение и др.

Чрез режима Code free се осигурява свободно преминаване без необходимост от идентификация с код, карта или др. за определен от Вас период от деня или седмицата.

Смарт бравата е подходяща за малки хотели и при отдаване на апартаменти под наем (Airbnb), т.като осигурява менажиране на системата от разстояние и денонощна рецепция.

С моделът CL5500 получавате възможност за достъп до 350 потребителя: 100 запаметени телефонни номера, 100 генерирани потребителски кода, 150  клиентски смарт карти.

 

 
 
SECUENTRY  - ЕДИН НОВ СВЯТ НА КОНТРОЛ НА ДОСТЪПА

SECUENTRY - ЕДИН НОВ СВЯТ НА КОНТРОЛ НА ДОСТЪПА

19.07.2017Свали PDF

BURG-WÄCHTER secuENTRY хотелска система за заключване

Не можете да си позволите денонощна рецепция или сте човек отдаващ апартамент или собственост, който не може постоянно да ангажира присъствието си за да настани гостите си? Не губете повече клиентите, които сте пропускали досега поради гореспоменатите причини!