търсене ТЪРСЕНЕ

анкета АНКЕТА

Откъде разбрахте за нас?
Интернет 29.67%
Радио 31.87%
Списание/брошура 3.3%
Друга фирма 16.48%
Приятел 18.68%
Благодарим ви!
Гласувай
twitter
Иновативност в сигурността със смарт брава от Интеза

Иновативност в сигурността със смарт брава от Интеза

08.05.2018

Със смарт бравата на английската компания Codelocks, настройката и управлението на Вашето заключване никога не са били по-лесни!

Устройството се управлява с помощта на всеки смартфон поддържащ Bluetooth и специалното приложение К3 Connect. По този начин лесно се настройват, генерират и изпращат кодове за достъп на потребителите. Като опция може да се добавят и карти за достъп за проследимост и контрол. Бравата не изисква Wi-Fi връзка.

Функцията контролиран вход, Ви позволява да задавате потребителски кодове, валидни за определен период от време по дата и час, чиято валидност автоматично изтича след края на този период. Тези кодове могат да се изпращат по e-mail, sms, мобилно приложение и др.

Чрез режима Code free се осигурява свободно преминаване без необходимост от идентификация с код, карта или др. за определен от Вас период от деня или седмицата.

Смарт бравата е подходяща за малки хотели и при отдаване на апартаменти под наем (Airbnb), т.като осигурява менажиране на системата от разстояние и денонощна рецепция.

С моделът CL5500 получавате възможност за достъп до 350 потребителя: 100 запаметени телефонни номера, 100 генерирани потребителски кода, 150  клиентски смарт карти.

 

 
 
SECUENTRY  - ЕДИН НОВ СВЯТ НА КОНТРОЛ НА ДОСТЪПА

SECUENTRY - ЕДИН НОВ СВЯТ НА КОНТРОЛ НА ДОСТЪПА

19.07.2017Свали PDF

BURG-WÄCHTER secuENTRY хотелска система за заключване

Не можете да си позволите денонощна рецепция или сте човек отдаващ апартамент или собственост, който не може постоянно да ангажира присъствието си за да настани гостите си? Не губете повече клиентите, които сте пропускали досега поради гореспоменатите причини!

 
 
Статия за Abloy и Интеза в БТВ Радио

Статия за Abloy и Интеза в БТВ Радио

23.12.2016

Прочетете статията ТУК

 
 
Сп. Abloy за честването на десетата годишнина на Abloy в България

Сп. Abloy за честването на десетата годишнина на Abloy в България

22.12.2016Свали PDF

Списание Abloy отбеляза на страниците си честването на десетата годишнина на Abloy в България.

 

Оригиналната статия в превод на български език:

 

"Abloy не бе позната в България преди 10 години, когато Интеза и Abloy подписаха споразумението си за сътрудничество в Йоенсуу. В момента Интеза е една от водещите компании в заключващата индустрия в България и има дъщерно дружество в Сърбия.

 

Интеза, с персонал от 117 души, е изпълнила значими обекти на клиенти в страната, сред които сградата на Condex, Бизнес Център Капитал Форт, централата на LIDL, софийската сграда на Европейския парламент, Vivacom, Mega Mall София, Bulgarian Tobacco, Banca Intesa и Delhaize Сърбия.

 

На годишнината, чествана на 11.11.2016г., присъстваха над 100 клиенти на Интеза. Генералният мениджър и собственик на Интеза, г-н Любомир Стоянов, бе бурно аплодиран след вълнуваща реч.

 

Регионалният мениджър Норбърт Кубичиел връчи златен катинар на Интеза като признание за отдадеността на компанията към Abloy и за успешното сътруничество на двете дружества. На тържеството почетни гости бяха и продуктовият мениджър Йари Линдберг и специалистът по износ Кайса Хирвонен."