търсене ТЪРСЕНЕ

анкета АНКЕТА

Откъде разбрахте за нас?
Интернет 29.32%
Радио 41.35%
Списание/брошура 3.01%
Друга фирма 11.28%
Приятел 15.04%
Благодарим ви!
Гласувай
twitter
  • GTR TIME DELAY TECHNOMAX

GTR Gold Moby TR - Time Delay

Bookmark and Share

Сейф GTR Gold Moby с депозитен слот и забавяне на отварянето  

Бързо и сигурно опериране с пари в брой! 

Депозитните (касиерски) сейфове GTR Gold Moby са продукт на италианската компания Technomax, която повече от 25 години се занимава с производство на сейфове и каси.

Този модел сейфове намира приложение в различни ситуации, изискващи лесна и сигурна работа с пари в брой. Депозитните сейфове са подходящи за продавачи, касиери и служители в магазини, търговски центрове, рецепции на хотели и др. Сейфовете притежават специален слот (отвор) за пускане на банкноти в сейфа, без да е нужно неговото отваряне. По този начин основния обем средства в обекта е постоянно „под ключ”.

За да се извадят парите, сейфът трябва да се отвори с помощта на цифров код. Като допълнителен елемент на сигурност, електронната брава притежава специална функция – забавено отваряне с време (от 0 до 99 мин), което трябва да се изчака, преди сейфът да може да се отвори, след като е въведен кодът за отваряне. Целта е да се забави достъпа до банкнотите при евентуална принуда в случай на обир. Специално конструирания слот е с размери 170 х 8 мм и  позволява лесно преминаване на банкнотите и не позволява обратното им издърпване от вътрешността на сейфа.

Някои от основните характеристики на тези модели са:

- специална манганова пластина предпазва заключващия механизъм

- дебелина на вратата 10 мм.; дебелина на корпуса 5 мм.;

- автономно захранване на 220V или с батерии- възможност за захващане към под и стена

Сейфовете GTR осигуряват спокойствие и безопасност при работа с пари в брой, както за служителите, така и за клиентите в обекта.

Продуктът се предлага в Промоция  -20%. За количества допълнителна отстъпка от 5% .

 

 

 
Допълнителна информация:
РАЗМЕРИ