търсене ТЪРСЕНЕ

анкета АНКЕТА

Откъде разбрахте за нас?
Интернет 29.32%
Радио 41.35%
Списание/брошура 3.01%
Друга фирма 11.28%
Приятел 15.04%
Благодарим ви!
Гласувай
twitter
  • Tormek AB logo

TORMEK AB

Bookmark and Share

TORMEK Швеция разработват нови технолигии от 1973 година насам, поставяйки стандартите на заточването с водно охлаждане. Компанията е специализирана в заточващо оборудване и непрестанно инвестира в разработването на най-новите и ефективни решения.

 

Покупката на машина TORMEK е сигурна инвестиция в качество и производителност. Имате гаранция, че всички бъдещи подобрения ще са съвместими с Вашата машина.

 

"Изкачете своя връх в заточването. Цената чеесто е показателна за качеството, определено установихме, че това твърдение е вярно в сферата на водното заточване. Високоиздръжливата машина T-7 на TORMEK се оказа невъзможна за компрометиране, независимо колко силно натискахме върху инструмента по време на заточване; никоя от машините от по-ниския ценови клас не се и доближи до този резултат. Системата на машината за захващане на инструментите (поставките и държачите) си пасват като ръкавица и дадоха изключително точни резултати с минимални усилия. И камъкът се износва много по-бавно от моделите в по-ниския ценови клас. Ако заточвате ръчни инструменти и ножове поне веднъж седмично, функционалната T-7 е заточващата машина за бизнеса Ви."

 

Дейв Кемпбъл и Джон Олсън, сп. WOOD, САЩ

 

Оборудването TORMEK