Контрол на Достъпа

 
 
 
 
 

търсене ТЪРСЕНЕ

анкета АНКЕТА

Откъде разбрахте за нас?
Интернет 29.32%
Радио 41.35%
Списание/брошура 3.01%
Друга фирма 11.28%
Приятел 15.04%
Благодарим ви!
Гласувай
twitter
Електронна заключваща система ENTR Електронна заключваща система ENTR

Подходяща за всякакъв тип врати

Серия JIS 1610/938N Серия JIS 1610/938N

Електрически насрещник за контрол на достъпа

BioKey®  IDENCOM BioKey® IDENCOM

Четец за пръстов отпечатък с функция Bluetooth

 

Електромеханични приложения за контрол на достъп

Интеза предлага различни продукти и начини, с които клиента може да постигне контролиран достъп до определени сгради или помещения.

Един от начините за постигане на контролиран достъп е създаването на Master Key система. В този случай различни видове заключващи устройства - секретни патрони, брави, катинари и др. принадлежащи на дадена обществена сграда или дом се включват в единна система за управление подчинена на определена логика съобразена с желанието на клиента. По този начин достъпа на хора и служители до даден обект бива предварително регулиран и в последствие лесно контролиран в рамките на създадената Мастер система. Интеза има дългогодишен опит в проектирането на различни по големина и сложност Мaster Key системи, които отговарят на специфичните и уникални изисквания на нашите клиенти.

Интеза също така предлага и други възможности за контрол на достъпа чрез продукти като електромеханични брави на водещият светoвен производител в тази област - финладската компания  Abloy.

Свържете се с нас и вземете Вашата индивидуална оферта за контрол на достъп, съобразена с нуждите и изискванията Ви!

Продукти от тази група като електромеханични брави, електрически насрещници и други функционални приложения може да намерите и в нашия  ИНТЕРНЕТ МАГАЗИН.