търсене ТЪРСЕНЕ

анкета АНКЕТА

Откъде разбрахте за нас?
Интернет 29.32%
Радио 41.35%
Списание/брошура 3.01%
Друга фирма 11.28%
Приятел 15.04%
Благодарим ви!
Гласувай
twitter

ВИДЕО: Интеза чества 10 години ABLOY в България

Интеза отбеляза десетата годишнина в България на технологичния лидер в заключването ABLOY

 

 

Като дългогодишен вносител на заключващи системи отбелязахме десетата годишнина на Abloy® в България на 11.11.2016г. със специален семинар и тържество в хотел Холидей Ин в София.

 

Събитието събра десетки представители на едни от най-големите български компании, партньорите на Интеза® в пласирането на продуктите с марка Abloy® на българския пазар, както и мениджъри от високо ниво в технологичния гигант Abloy® Oy.

 

Вечерта бе белязана от изненадващо представяне на прототип на най-новата заключваща платформа на Abloy®, която ще бъде представена от Интеза® на българския пазар през идната 2017 година. Множество клиенти, производители на врати и сервизни центрове имаха възможност да разгледат прототипа и да зададат своите въпроси относно бъдещото му разпространение.

 

Годишнината е специална за нашия пазар с това, че преди 10 години с усилията на екипа на Интеза®, българите получаваме пряк достъп до иновациите на Abloy®, както и сервиз на място в България, а не в сервизни центрове в чужбина. Преставителите на Abloy® връчиха специални подаръци на Интеза® по случай годишнината и поздравиха компанията с отличие за най-устойчивата и стабилна компания сред партньорите им в източна Европа.

 

Главният мениджър на Интеза® сподели с гостите на събитието дългия път, по който са преминали ключовите специалисти в компанията, за да преминат така известната по света Abloy® Academy и да направят България част от глобалното семейство на Abloy®.

 

През 1907 година Емил Хенриксон изобретява дисковия заключващ механизъм, стоящ в основата на всички заключващи продукти на Abloy®. От тогава Abloy® имат разработени десетки профили на базата на единствения по рода си в света дисков механизъм. 109 години по-късно дисковият механизъм не подлежи на отключване. Специалната конструкция на заключването наподобява принципа на заключване на трезорните сейфове, при които посредством въртящи дискове се набира отключващата комбинация.

 

Продуктите на Abloy® подлежат на технически и юридически контрол при разпространението на ключалки и допълнителни ключове за тях. Те се обслужват чрез специално оборудване само от оторизирани сервизи. В резултат на усилията, положени през изминалите 10 години, сервизи на Abloy® има в 12 града в страната – на практика най-голямата мрежа от професионални сервизни центрове в региона. Заключването се предлага и от десетки производители на врати, предлагащи достъп на българския потребител до най-високите световни иновации в областта на заключването и сигурността.

 

Платформите на Abloy® от клас High Security (световен стандарт за ниво на сигурност) покриват най-високото ниво - 6 от 6 пункта – и подсигуряват клиенти от енергийния, промишления, транспортния, публичния и жилищния сектори в страната.

В чест на десетата годишнина продуктите с марка Abloy® са със специална отстъпка от 10% през месец декември 2016г във всички обекти на Интеза®