търсене ТЪРСЕНЕ

анкета АНКЕТА

Откъде разбрахте за нас?
Интернет 32.91%
Радио 27.85%
Списание/брошура 3.8%
Друга фирма 16.46%
Приятел 18.99%
Благодарим ви!
Гласувай
twitter

НОВ МАГАЗИН НА ИНТЕЗА.

Интеза откри своя нов магазин в търговската верига "ФАНТАСТИКО"! 

Ще ви предложим разнообразие от заключващи системи, обков, сейфове и аксесоари. Също така ключарски и сервизни услуги. И не на последно място - компетентно и професионално мнение за това как да заключите добре своя дом или офис.

 

На 2 ноември 2017 г. търговска верига „ФАНТАСТИКО“ откри най-новия си супермаркет в гр. София, кв. „Младост 1“ на бул.«Йерусалим» №22. Магазинът ще работи с удължено работно време от 7,30 ч до 24,00 ч без почивен ден. Направената инвестиция възлиза на приблизително 11 млн. лева.

 

Това е най-големият като търговска площ и модерен супермаркет досега, в който са вградени всички най-успешни и съвременни практики, които търговската компания развива през последните години. Освен с модерна визия и стил, новият магазин се отличава и със специално развити продуктови зони, в които може да откриете артикули, произведени съгласно най-новите тенденции и технологии за здравословно хранене и начин на живот. 
В Супермаркета можете да се възползвате и от услугите на банковия клон на „УниКредит Булбанк“, аптека „Субра“, пункт за химическо чистене „Cristal Clean“, застрахователен офис на „SDI“, фото ателие „Фото 107“, ключарски шоурум „ИНТЕЗА“, магазин за мобилни аксесоари „GSM One“, „Easy Pay“.

 Вижте повече тук.