търсене ТЪРСЕНЕ

анкета АНКЕТА

Откъде разбрахте за нас?
Интернет 29.32%
Радио 41.35%
Списание/брошура 3.01%
Друга фирма 11.28%
Приятел 15.04%
Благодарим ви!
Гласувай
twitter

Антибактериални дръжки от Abloy Active

Революционно откритие срещу бактерии!

 

Инфекциите с МРСА са широко разпространени в болниците и са главна причина за вътреболнични инфекции, което може да доведе до тежко заболяване, и в някои случаи – с фатален изход. През последните години също така се установи връзка между инфекциите с МРСА при животните и инфекциите с МРСА при хората. Там, където е установен МРСА сред животни, използвани за производство на храни, хората, които са в контакт с тези животни, като фермери, ветеринарни лекари и техните семейства, са с повишен риск от заразяване с МРСА.

 

*Лекарите предупреждават: МРСА са най-опаснате за момента бактерии , тъй като са резистентни към най-големите групи антибиотици, и борбата с тях обуславя изобретяването на това покритие!

Обекти с остра нужда от тази технология в България са: училища, университети, големи офис сгради, летища, гари, болници, лаборатории, хирургични и родилни отделения, детски градини, зъболекарски кабинети, както и сгради на хранително-вкусовата промишленост.

Съвременните технологии предлагат успешни методи, чрез които може да се преодолее размножаването и разпространението на стафилококите и други патологични микроорганизми. Например, създадени са специални покрития, които най-често се използват във вътрешното строителство и интериора на лечебни заведения, като покрития на стени, подови настилки и контактните повърхности на детайли като дръжки на врати.

Решението?

Лекарите с радост съобщават, че са открили специална технология, която предлага ефективно покритие за дръжки на врати, което унищожава до 99 % най-упоритите и устойчиви микроорганизми, какъвто е златистият метицилин-резистен стафилокок. Емулсията на покритието е доказана в клинично изследване и показва, че за 24 часа намалява колониите на вредните микроорганизми и златистия стафилокок до >log2, който е приетият максимум за ефективност и качество на продукта по Стандарта ISO 22196.

Изберете иновативната технология на Abloy Oy Финландия от всички официални представителства на Интеза OOД.