търсене ТЪРСЕНЕ

анкета АНКЕТА

Откъде разбрахте за нас?
Интернет 28.35%
Радио 41.73%
Списание/брошура 3.15%
Друга фирма 11.81%
Приятел 14.96%
Благодарим ви!
Гласувай
twitter
Интеза и в София Ринг Мол

Интеза и в София Ринг Мол

30.03.2015

    Интеза отвори своя нов обект - ключарски услуги и продукти с висока сигурност в София Ринг Мол - Mr. Bricolage.   В него, както и в другите обекти от веригата ще намерите отговори и решения относно сигурността на Вашият дом, офис, дори автомобил. Можем да реализираме вашите желания от най-малкия детайл - ключа до High security продукти за сигурност. ..

 
 
Дръжка с дигитален код ASSA 8812

Дръжка с дигитален код ASSA 8812

24.10.2014

ВИДЕО!   Дръжката за врати с дигитален код ASSA 8812 се прилага за лесно и удобно заключване и отключване на интериорни врати.       Къде можете да използвате дръжка с код ASSA Офис сгради, рецепции с голям трафик от пристигащи и заминаващи хора, отделни кабинети в офиси. Общински, правителствени офиси за обслужване на граждани. Меди..

 
 
Интелигентна сигурност с електромеханичната брава FIAM X1R

Интелигентна сигурност с електромеханичната брава FIAM X1R

09.06.2014

        В света на жилищните врати се появява една малка революция, която коренно ще промени навиците ни.   Вратите започват да ни разпознават – отварят се, когато пристигаме и се затварят веднага щом влезнем в дома си. Всичко е автоматично и безопасно. Това става благодарение на електромеханичната брава на италиански я производител FIAM&nbs..

 
 
ПРОМОЦИЯ на HIGH SECURITY патрон MUL-T-LOCK

ПРОМОЦИЯ на HIGH SECURITY патрон MUL-T-LOCK

31.05.2014

                     HIGH SECURITY патрон - платформа "Classic" на MUL-T-LOCK.                 10-щифтов телескопичен заключващ механизъм.          &nb..