търсене ТЪРСЕНЕ

анкета АНКЕТА

Откъде разбрахте за нас?
Интернет 29.67%
Радио 31.87%
Списание/брошура 3.3%
Друга фирма 16.48%
Приятел 18.68%
Благодарим ви!
Гласувай
twitter
Дръжка с дигитален код ASSA 8812

Дръжка с дигитален код ASSA 8812

24.10.2014

ВИДЕО!   Дръжката за врати с дигитален код ASSA 8812 се прилага за лесно и удобно заключване и отключване на интериорни врати.       Къде можете да използвате дръжка с код ASSA Офис сгради, рецепции с голям трафик от пристигащи и заминаващи хора, отделни кабинети в офиси. Общински, правителствени офиси за обслужване на граждани. Меди..

 
 
Интелигентна сигурност с електромеханичната брава FIAM X1R

Интелигентна сигурност с електромеханичната брава FIAM X1R

09.06.2014

        В света на жилищните врати се появява една малка революция, която коренно ще промени навиците ни.   Вратите започват да ни разпознават – отварят се, когато пристигаме и се затварят веднага щом влезнем в дома си. Всичко е автоматично и безопасно. Това става благодарение на електромеханичната брава на италиански я производител FIAM&nbs..

 
 
ПРОМОЦИЯ на HIGH SECURITY патрон MUL-T-LOCK

ПРОМОЦИЯ на HIGH SECURITY патрон MUL-T-LOCK

31.05.2014

                     HIGH SECURITY патрон - платформа "Classic" на MUL-T-LOCK.                 10-щифтов телескопичен заключващ механизъм.          &nb..

 
 
ОГНЕУПОРЕН СЕЙФ за защита на  ДИГИТАЛНИ НОСИТЕЛИ

ОГНЕУПОРЕН СЕЙФ за защита на ДИГИТАЛНИ НОСИТЕЛИ

14.05.2014

    Огнеупорните сейфове са устойчиви на извънредно високи температури, които съпровождат ситуации на пожар. Те са с тяло от двойни стоманени стени и специален изолационен материал с огнеупорни качества  „STYRONITE F”. Огнеупорните сейфове в категорията DATA-SAFE (защита на електронни носители)  притежават допълнителна вътрешна конструкция с вр..