търсене ТЪРСЕНЕ

анкета АНКЕТА

Откъде разбрахте за нас?
Интернет 29.32%
Радио 41.35%
Списание/брошура 3.01%
Друга фирма 11.28%
Приятел 15.04%
Благодарим ви!
Гласувай
twitter
Патрони с палец по БДС

Патрони с палец по БДС

12.04.2016

Скоро патрони Prefer, Made in Italy ямкови и обикновени с палец по БДС. Подходящи за всички български брави. Разгледайте характеристиките тук !..

 
 
Пожароустойчиви врати и какво е важно за тях

Пожароустойчиви врати и какво е важно за тях

20.01.2016

 Развитието на строителния отрасъл в България през последните години доведе със себе си и по-стриктнит изисквания към спазването  на нормите за пожароустойчивите врати и тяхното оборудване. Всеки компонент от такава врата трябва да притежава сертификация за употреба с пожарни врати.  Сертификатът доказва, че продуктът може да бъде използван, без това да нарушава нейната пож..

 
 
ENTR - интелигентно заключващо решение. Направете Вашата врата по-умна.

ENTR - интелигентно заключващо решение. Направете Вашата врата по-умна.

19.01.2016

С ENTR, ключовете са само един от начините да отключвате и заключвате вратата си. ENTR е интелигентно заключващо решение, което ви позволява да контролирате отключването и заключването на вратата от смартфон, таблет или друго мобилно устройство, притежаващо Bluetooth. ENTR e комбинация от високата степен на сигурност на продуктите на Mul-T-Lock и днешната модерна технология - продукт, кой..

 
 
Автомат ABLOY DC 240 с нова, по-ниска цена

Автомат ABLOY DC 240 с нова, по-ниска цена

21.07.2015

     ABLOY DC 240 e вече с нова цена. Aвтоматът DC 240 вече e с над 20% по-ниска цена от сегашната.  DC 240 e подходящ за външни и интериорни врати или врати, подложени на голям трафик - офиси, търговски центрове, магазини. Възможна е употреба както с рамо ножица, така и с плъзгащо рамо. ABLOY® дизайн с капак Регулируема сила на зат..