търсене ТЪРСЕНЕ

анкета АНКЕТА

Откъде разбрахте за нас?
Интернет 29.67%
Радио 31.87%
Списание/брошура 3.3%
Друга фирма 16.48%
Приятел 18.68%
Благодарим ви!
Гласувай
twitter
ENTR - интелигентно заключващо решение. Направете Вашата врата по-умна.

ENTR - интелигентно заключващо решение. Направете Вашата врата по-умна.

19.01.2016

С ENTR, ключовете са само един от начините да отключвате и заключвате вратата си. ENTR е интелигентно заключващо решение, което ви позволява да контролирате отключването и заключването на вратата от смартфон, таблет или друго мобилно устройство, притежаващо Bluetooth. ENTR e комбинация от високата степен на сигурност на продуктите на Mul-T-Lock и днешната модерна технология - продукт, кой..

 
 
Автомат ABLOY DC 240 с нова, по-ниска цена

Автомат ABLOY DC 240 с нова, по-ниска цена

21.07.2015

     ABLOY DC 240 e вече с нова цена. Aвтоматът DC 240 вече e с над 20% по-ниска цена от сегашната.  DC 240 e подходящ за външни и интериорни врати или врати, подложени на голям трафик - офиси, търговски центрове, магазини. Възможна е употреба както с рамо ножица, така и с плъзгащо рамо. ABLOY® дизайн с капак Регулируема сила на зат..

 
 
НОВИ ВРАТИ ХАРМОНИКА от So.L.A.T. - Италия

НОВИ ВРАТИ ХАРМОНИКА от So.L.A.T. - Италия

19.06.2015

                          Вече в нови и модерни цветове – подходящи за всеки съвременен интериор. За бързо и лесно разпределение на пространството с редица ценни предимства:   Функционални   Цветни – разнообразие от дървесни фладери и      монохромни цвето..

 
 
Интеза и в София Ринг Мол

Интеза и в София Ринг Мол

30.03.2015

    Интеза отвори своя нов обект - ключарски услуги и продукти с висока сигурност в София Ринг Мол - Mr. Bricolage.   В него, както и в другите обекти от веригата ще намерите отговори и решения относно сигурността на Вашият дом, офис, дори автомобил. Можем да реализираме вашите желания от най-малкия детайл - ключа до High security продукти за сигурност. ..