търсене ТЪРСЕНЕ

анкета АНКЕТА

Откъде разбрахте за нас?
Интернет 29.32%
Радио 41.35%
Списание/брошура 3.01%
Друга фирма 11.28%
Приятел 15.04%
Благодарим ви!
Гласувай
twitter
Кандидатствай за работа при нас!

Кандидатствай за работа при нас!

09.06.2016

Интеза ООД отваря нови обекти в гр. София, сред които специализирани магазини на Интеза и ателиета Key Point . Всички служители на обектите на Интеза преминават през двумесечно въвеждащо обучение, по време на което работят на трудов договор и получават трудовото си възнаграждение.   СВОБОДНИ ПОЗИЦИИ:   Продуктов мениджър Продавач консултант - ключар ..

 
 
Патрони с палец по БДС

Патрони с палец по БДС

12.04.2016

Скоро патрони Prefer, Made in Italy ямкови и обикновени с палец по БДС. Подходящи за всички български брави. Разгледайте характеристиките тук !..

 
 
Пожароустойчиви врати и какво е важно за тях

Пожароустойчиви врати и какво е важно за тях

20.01.2016

 Развитието на строителния отрасъл в България през последните години доведе със себе си и по-стриктнит изисквания към спазването  на нормите за пожароустойчивите врати и тяхното оборудване. Всеки компонент от такава врата трябва да притежава сертификация за употреба с пожарни врати.  Сертификатът доказва, че продуктът може да бъде използван, без това да нарушава нейната пож..

 
 
ENTR - интелигентно заключващо решение. Направете Вашата врата по-умна.

ENTR - интелигентно заключващо решение. Направете Вашата врата по-умна.

19.01.2016

С ENTR, ключовете са само един от начините да отключвате и заключвате вратата си. ENTR е интелигентно заключващо решение, което ви позволява да контролирате отключването и заключването на вратата от смартфон, таблет или друго мобилно устройство, притежаващо Bluetooth. ENTR e комбинация от високата степен на сигурност на продуктите на Mul-T-Lock и днешната модерна технология - продукт, кой..