търсене ТЪРСЕНЕ

анкета АНКЕТА

Откъде разбрахте за нас?
Интернет 29.67%
Радио 31.87%
Списание/брошура 3.3%
Друга фирма 16.48%
Приятел 18.68%
Благодарим ви!
Гласувай
twitter
ОБНОВЕН МАГАЗИН НИШАВА

ОБНОВЕН МАГАЗИН НИШАВА

16.11.2017

Уважаеми клиенти,  добре дошли в изцяло обновения магазин НИШАВА !   Модерен дизайн, перфектно позициониране на отделните групи продукти, фокус върху специфичните High Security системи, характеризират новата визия и концепция за представяне на заключващите системи в магазините на Интеза. Адрес: гр. София, ул. "Нишава" № 105, тел.: 02/ 858 19 93 ..

 
 
НОВ МАГАЗИН НА ИНТЕЗА.

НОВ МАГАЗИН НА ИНТЕЗА.

02.11.2017

Интеза откри своя нов магазин в търговската верига "ФАНТАСТИКО"!  Ще ви предложим разнообразие от заключващи системи, обков, сейфове и аксесоари. Също така ключарски и сервизни услуги. И не на последно място - компетентно и професионално мнение за това как да заключите добре своя дом или офис.   На 2 ноември 2017 г. търговска верига „ФАНТАСТИКО“ откри най-новия си супермаркет..

 
 
BURG-WАCHTER secuENTRY хотелска система за заключване

BURG-WАCHTER secuENTRY хотелска система за заключване

19.07.2017

  Вашият гост отново е забравил да върне ключа си или още по-лошо - загубил го е ? Не само, че по този начин възникват отново съществени допълнителни разходи, но се крие и много голям риск за сигурността. Не можете да си позволите денонощна рецепция или сте човек отдаващ апартамент или собственост, който не може постоянно да ангажира присъствието си за да настани гостите с..

 
 
ВИДЕО: Интеза чества 10 години ABLOY в България

ВИДЕО: Интеза чества 10 години ABLOY в България

18.11.2016

Интеза отбеляза десетата годишнина в България на технологичния лидер в заключването ABLOY     Като дългогодишен вносител на заключващи системи отбелязахме десетата годишнина на Abloy® в България на 11.11.2016г. със специален семинар и тържество в хотел Холидей Ин в София.   Събитието събра десетки представители на едни от най-големите български компании, партньорите на И..