търсене ТЪРСЕНЕ

анкета АНКЕТА

Откъде разбрахте за нас?
Интернет 29.67%
Радио 31.87%
Списание/брошура 3.3%
Друга фирма 16.48%
Приятел 18.68%
Благодарим ви!
Гласувай
twitter
Електронна система за заключване TSE HOME

Електронна система за заключване TSE HOME

20.03.2018

    От сега нататък не е нужно да изпитвате неудобството на носенето на ключове с Вас: Електронният патрон TSE HOME SET е лесен за монтаж и Ви предлага удобен достъп с персоналния си 6-цифрен секретен код. Отделно можете да закупите удобни дистанционни (TSE E-KEY), които отключват с помощта на бутон за достъп или автоматично, когато сте в непосредствена близост до вратата. По..

 
 
ProFix - Съчетава функционалност с дизайн

ProFix - Съчетава функционалност с дизайн

12.03.2018

ProFix® – надградената версия на FaFix® електрически насрещници от effeff, комбинира възможностите за регулация на FaFix®, с водач за езика на бравата, интегриран в самия насрещник.   Предимства на ProFix: Сигурен, дискретен дизайн; Не се зисква изрязване, което да остава видимо; Ненарушено уплътнение; Подобрена топлинна и звукова изолация;   М..

 
 
МАГАЗИН ДОНДУКОВ С НОВА ВИЗИЯ

МАГАЗИН ДОНДУКОВ С НОВА ВИЗИЯ

14.12.2017

Магазин Дондуков отново отвори врати за своите клиенти, след цялостен ремонт и нова подредба на разнообразието от продукти на Интеза. Изпълнен съгласно приетата нова визия на търговските обекти на Интеза, магазинът вече ще посреща своите клиенти в една модерна и приятна атмосфера. ..

 
 
ИНТЕЗА в PARADISE CENTER

ИНТЕЗА в PARADISE CENTER

07.12.2017

Интеза отвори своя нов магазин в Paradise center! Тук ще намерите разнообразни заключващи системи и решения за сигурност за Вашия дом или офис, а също така и ателие за изработка на ключове.   Адрес: София, Paradise center, бул. „Черни връх“ 100, ниво -1, Тел.: 02/90 57 829 ..