търсене ТЪРСЕНЕ

анкета АНКЕТА

Откъде разбрахте за нас?
Интернет 29.32%
Радио 41.35%
Списание/брошура 3.01%
Друга фирма 11.28%
Приятел 15.04%
Благодарим ви!
Гласувай
twitter
Антистафилококово покритие ABLOY ACTIVE

Антистафилококово покритие ABLOY ACTIVE

30.06.2010

Пълните дебати може да прочетете във форума на bg-mamma.com .   А ето накратко особеностите на продукта:   Новият продукт на Abloy представлява дръжки за врати с антибактериално покритие с търговското име Abloy Active. Иновационното покритие е тествано и сертифицирано според ISO22196 за ефективност в борбата с Метицилин резистентен Стафилококус ауреус (МРСА)! Покр..

 
 
Как да се предпазим от крадци?

Как да се предпазим от крадци?

27.06.2010

Гледайте от тук видео-репортажа по БНТ!     И тази година с настъпването на летните отпуски се увеличава и броят на домашните кражби. Само от началото на годината те са над 6400. В същото време повечето остават неразкрити. Крадците стават все по-изобретателни – най-нашумелият трик напоследък е да се представят за мними ключари. Какви са другите им практики и как д..

 
 
Антибактериални дръжки от Abloy Active

Антибактериални дръжки от Abloy Active

20.05.2010

Революционно откритие срещу бактерии!   Инфекциите с МРСА са широко разпространени в болниците и са главна причина за вътреболнични инфекции, което може да доведе до тежко заболяване, и в някои случаи – с фатален изход. През последните години също така се установи връзка между инфекциите с МРСА при животните и инфекциите с МРСА при хората. Там, където е установен МРСА сред ..