Патрони

 
 
 
 
 

търсене ТЪРСЕНЕ

анкета АНКЕТА

Откъде разбрахте за нас?
Интернет 29.32%
Радио 41.35%
Списание/брошура 3.01%
Друга фирма 11.28%
Приятел 15.04%
Благодарим ви!
Гласувай
twitter

Защо е препоръчително да се слага по-висок клас патрон? Защо трябва да използвам High security продукт?

Патронът е задвижващия механизъм, който носи в себе си секретността на заключващата система. На българския пазар има достатъчно голям избор на модели и марки. Като цяло можем да ги разделим на продукти за масова употреба, които се хактеризират с ниско ниво на секретност, липса на защита срещу повечето методи на отключване, възможност на бъдат правени дубликати свободно. Тази категория п..

 
 

Защо е препоръчително да се слага защита за патрон?

Защитата е един задължителен за стабилното заключване елемент. Функцията на т. нар. бронировка е да предпазва патрона от злоумишлени действия – чупене, разпробиване, избиване и пр. Все пак той е 100-200 грама метал, при това, макар и закален, той не е масивен. Може да бъде успешно атакуван с различни инструменти – режещи, чупещи, пробивни. Поради тази причина е необходимо той да бъде з..

 
 

Как се измерва дължината на патрона - 30/30,30/35,30/40,35/40..........?

Дължината на патрона трябва да е съобразена с дебелината на вратата и използваните розетки, шилдове или защити за патрон. Като правило патронът не трябва да стърчи повече от 2-3 мм от повърхността на розетката или шилда на дръжката.   ..