търсене ТЪРСЕНЕ

анкета АНКЕТА

Откъде разбрахте за нас?
Интернет 29.32%
Радио 41.35%
Списание/брошура 3.01%
Друга фирма 11.28%
Приятел 15.04%
Благодарим ви!
Гласувай
twitter

Как да изберем подходящ автомат за врата?

Инструкции за избор на подходящ автомат за врата

 Обща информация:

1. Каква е вашата врата лява или дясна?

Ако отваряте вашата врата с лявата си ръка в посока към Вас и пантите на вратата се намират отляво – вратата се определя като ЛЯВА

Ако отваряте вашата врата с дясната си ръка в посока към Вас и пантите на вратата се намират вдясно – вратата се определя като ДЯСНА

 

2. Всички модели автомати могат да бъдат използвани и за двата случая. В инструкциите за монтаж е обяснено как става монтирането на автомата при ляво и дясно отваряща се врата. Всеки автомат за врата е придружен с инструкция за монтаж.

 

3. Автоматите могат да бъдат монтирани откъм тази страна на вратата където пантите са видими( страната на пантите или страната на отваряне) или от другата, обратната страна, където пантите не се виждат (страната на затваряне), като се следват приложените инструкции.

 

4. Когато се монтира автомат на външна входна врата, препоръчваме той да се постави от вътрешната страна на вратата. Това ще предпази автомата от влиянието на атмосферните условия ( температура, влага и др.), а също така и от възможна кражба.

 

5. Моделът на автомата се избира според размера на вратата, интензивността на употреба, експлоатационните условия (външна/вътрешна врата), като според цвета на вратата може да бъде избран и автомат в подходящ цвят.

 

Важно! Гаранцията на автомата не се признава, ако монтажа му не е изпълнен съгласно придружаващата го инструкция за монтаж.