Автоматика за врати и контрол на достъп

 
 
 
 
 

търсене ТЪРСЕНЕ

анкета АНКЕТА

Откъде разбрахте за нас?
Интернет 29.32%
Радио 41.35%
Списание/брошура 3.01%
Друга фирма 11.28%
Приятел 15.04%
Благодарим ви!
Гласувай
twitter

Защо да предпочетем електронен патрон пред стандартна система за контрол на достъпа?

Електронният патрон Ви дава пълната функционалност на самостоятелна система за контрол на достъп и то само чрез едно устройство - без нужда от допълнителни аксесоари, без окабеляване и захранване. При това монтажът е изключително бърз и лесен - просто заменете съществуващия обикновен патрон с електронния - не се налага подмяна на врати или обков. Дължината на патрона може да се наглася..

 
 

Какво трябва да знаем преди да поръчаме автоматика за врати с контрол на достъп?

Заради нарастващия проблем с липсата на паркоместа, нуждата от преграждане на собствените терени става все по-голяма. На първо място трябва да преценим дали автоматиката ще е за битова или промишлена употреба, колко интензивно ще се използва, дали теренът е с денивелация – тоест дали е подходящ за плъзгаща или двукрила врата. Важно е да решим и начина на управление – дали е необходим к..

 
 

Кога клиентите избират автоматична бариера?

Бариера се предпочита при осигуряване на терени с общ паркинг, където достъпът на хора е разрешен, а интензитета на преминаващи превозни средства е голям...

 
 

Трябва ли предварително да преценим атмосферните условия при избора на модел?

Абсолютно всички автоматики, които предлагаме, работят при температура от (- 35)°С до 80°С и са с качествен корпус от алуминий. Не се влияят от външни условия, тъй като са изцяло пригодени за условията в България. Важно е да се отбележи, че сме избрали електромеханични автоматики, което ги прави устойчиви. Хидравличните автоматики започват да имат проблеми, като изтичане на масло и др., ко..