• [email_protected]
  • (+359 2) 821 14 25
  • (+359 2) 821 14 45
  • (+359 2) 821 13 47
  • Регистрирай продукт

Решения за оптимизиране на вътрешни пространствата

Решения за  оптимизиране  на вътрешни пространствата

4

апр.

Решения за оптимизиране на вътрешни пространствата

4 / апр. / 2023 Статия в списание Наш Дом, март/април 2023

СИСТЕМА ERGONLIVING® - ОТВАРЯНЕ СЪС ЗАВЪРТАНЕ

ERGON® Living е революционна система, в която се използва отваряне чрез въртене с изнасяне на вратата, което я прави алтернатива на всяка друга система за отваряне на врати. Със системата могат да се управляват едно крило или няколко крила за затваряне на по-големи светли отвори. Вратата се отваря двупосочно, така че отварянето винаги е в посока на движението. Разрешава конфликт между удрящи се крила на близки една до друга врати, а вратата заема с 50% по-малък обем при отваряне и затваряне. ERGON® Living позволява максимално оползотворяване на свободното пространство в помещението и успешно се адаптира към всеки модел врата.

-----------------

СИСТЕМА COMPACK LIVING® - ОПТИМИЗИРАНЕ НА ПРОСТРАНСТВОТО

COMPACK Living® - иновативно решение за отваряне на вътрешни врати чрез сгъване Системата представлява комбинация между плъзгаща врата и врата тип хармоника. Отделните панели на вратата се захващат един за друг посредством специални панти. Това позволява едновременно плъзгане и последователно, успоредно подреждане на панелите при отваряне на вратата. Панелите в сгънато положение могат да бъдат разположени на 90° или на 180° спрямо отвора на вратата и заемат с 50% по-малък обем при отваряне и затваряне. COMPACK Living® е приложима както за едностранно, така и за двустранно отваряне. Движението е по-плавно, по- безшумно и по-стабилно от традиционните подобни системи, а механизмът е надежден и лесен за използване.

-----------------

PUSH&GOМАГНИТНА СИСТЕМА ЗА ПАСИВНО КРИЛО

Push&Go е невидима магнитна система за фиксиране на пасивно крило на двукрила врата. Крилото се освобождава чрез натискане на бутон. Повторното фиксиране се осъществява посредством магнитната система Push & Go, след избутването на крилото в необходимата позиция. Push&GoEVOe съвместим с всякакъв вид врати - плъзгащи, тапетни, както и с механизмите ERGON® Living и COMPACKLiving.

За цялостни дизайнерски решения за Вашата врата, обърнете се към специалистите на Интеза.

 


Сподели

Преса

Контакти

  • [email_protected]
  • (+359 2) 821 14 25
  • (+359 2) 821 14 45
  • (+359 2) 821 13 47
Регистрация на продукти с висока сигурност