• [email_protected]
  • (+359 2) 821 14 25
  • (+359 2) 821 14 45
  • (+359 2) 821 13 47
  • Регистрирай продукт

Нова колекция обков на италиански дизайнери

Нова колекция обков на италиански дизайнери

26

февр.

Нова колекция обков на италиански дизайнери

26 / февр. / 2024 ИНОВАТИВНОСT | ТЕХНОЛОГИЯ | ФУНКЦИОНАЛНОСТ

Елена Салмистраро, Стефано Боери, Карим Рашид, Маурицио Дуранти и Роби Кантарути са малка част от световноизвестните дизайнери, чиито произведения присъстват в портфолиото на Интеза. Всички тези майстори на изкуството успешно преобръщат концепцията за дизайн на дръжката, като експериментират с разнообразни форми, материали, покрития и дизайн, които създават ефектен завършек на вратата.

Всички тези дръжки предлагат богата палитра от цветни покрития като розово злато, черна перла, антрацит, черен мат, сатенирана мед, цветове по RAL и др.

Специално PVD покритие на повечето модели защитава финиша на дръжката от надраскване и корозия, с гаранция до 20 години.

С тези дръжки е възможно постигането на еднаква визия на обкова в интериора - колекциите обков включват дръжка за врата, за дограма, портална дръжка, за плъзгащи се врати, за мебели, стопери, а понякога дори и закачалки за дрехи.

Дръжки DND

Crisalide и нейната мини версия на Elena Salmistraro- ярки цветове и комбинация от различни геометрии, присъщи на пеперуда, върху порцеланова повърхност. Предлага се и във версия за мебели и дограма. Вижте повече за дръжка CrisalideиCrisalide mini.

Порцелановата Dune на Elena Salmistraro - съчетание на съвременен дизайн и ретро чар - повече за дръжка Dune.

Leva Mirror, проектирана от студио Park Associati – уникално съчетание на две различни покрития - огледално и сатенирано, преливащи едно в друго в идеална хармония. Вижте повече за дръжка Leva и нейната версия Leva Mirror. 

DUE от Stefano Boeri Architetti - двe хоризонтални планки, два съвършено равни, тънки паралелепипеда, създаващи изискан геометричен елемент върху вратата. Повече за дръжка DUE.

Дръжки Mandelli, Италия

Juno - дръжката от бетон, проектирана от Alessandro Dubini. Предлага се в различни цветове на бетона и финиши на розетката от чист месинг. Повече за Juno.

K - дръжката на Alessandro Dubini, която се лепи с 3M ленти и не изисква други монтажни елементи. Подходяща за летящи врати, стъклени врати, врати на душ кабини и др. Вижте повече за залепващата се дръжка К.

40+1 от Lorenzo Ponzelli и Francesco Valentini в неповторимия цвят черна перла - игра със светлини и сенки и заострени форми, наподобяващи фасетите на скъпоценен камък - тук

Дръжка Chrono H и топка Chrono K са създадени от дизайнера Dodo Arslan, чиято страст е обработката на метали с цифрово управление с фокус върху детайла. Дръжките напомнят за прецизната механика в часовникарството, откъдето носят и името си Chrono.

Дръжки от Frascio, Италия

Boomerang на Maurizio Duranti - игривата ѝ форма позволява фиксиране към вратата по предпочитан от Вас начин. Повече за дръжка Boomerang.

Solaris на Robby Cantarutti & Paolo Martinig  - футуристична визия и разноцветни метални финиши - вижте дръжка Solaris.

Eder е нестандартната топка на Simone Micheli - трансформация на сложността в опростени  форми. Повече за дръжката- топка Eder.

Дръжка Marion от Fimet, Италия – гладка основа с фино и детайлно кръстосано набраздяване - изискана визия и приятен допир. Подходяща като акцент в модерните класически интериори, както и при тези в индустриален стил.

Модели от новите колекции, както и всички останали модели луксозни дизайнерски дръжки, можете да разгледате в магазините и офисите на Интеза, както и онлайн на intesa.bg.

Моделите се доставят по поръчка.

 


Сподели

Преса

Контакти

  • [email_protected]
  • (+359 2) 821 14 25
  • (+359 2) 821 14 45
  • (+359 2) 821 13 47
Регистрация на продукти с висока сигурност