• [email_protected]
  • (+359 2) 821 14 25
  • (+359 2) 821 14 45
  • (+359 2) 821 13 47
  • Регистрирай продукт

Невидимата красота на скрития обков - от Intesa § Kronospan Design Center

Невидимата красота на скрития обков - от Intesa § Kronospan Design Center

11

май

Невидимата красота на скрития обков - от Intesa § Kronospan Design Center

11 / май / 2022 Статия в списание Наш Дом, април/май 2022

Лидерът в дизайнерския обков на врати Интеза и водещият производител на дървесни плоскости Кроношпан българия организираха първото си съвместно събитие на тема “Невидимата красота на скрития обков“.

Официалното мероприятие се състоя на 12-ти май 2022 г., където бяха поканени архитекти, интериорни дизайнери, производители на врати и мебели, инвеститори и други. Домакин на събитието беше Кроношпан Дизайн Център-София, отличаващ се с впечатляващ дизайн, разнообразие от функционални и тематични мострени зони.

Модерните тенденции към минимализъм изискват все по-невидим обков в съвременния интериорен дизайн. Водени от тях, Интеза и Кроношпан представиха как безупречното съчетание на скрит обков с иновативни материали и декори може да създаде впечатляваща визия на тапетните врати.

С презентацията си, екипът на Интеза представи неодимовите магнити за интериорни врати B-MAG, скрити панти Koblenz и невидимата брава и дръжка B-No-Ha, с които вратата може да се слее изцяло с декора на стената или да се съчетае с мебелите, като по нея няма никакви видими елементи на обков. Интеза показа и най-новия си продукт - скрита осова панта на холандската компания FritsJurgens, подходяща за задвижване на масивни интериорни и екстериорни врати. Към ефектната минималистична визия, Интеза добави и скрити механизми за управление на врати с иновативни функционални предимства. Бяха демонстрирани механизъм за плъзгане на врати с невидими монтажни елементи Tricks; механизъм, който редуцира обема на крилото на вратата с 50% и оптимизира жилищното пространство - Ergon Living; механизъм за плъзгане на врати в гипсокартонен джоб - Kit Futura. Специално внимание беше отделено и на италианската компания Dnd и нейните дизайнерски дръжки, проектирани от световно известни имена в дизайна - Andrea Morgante, Mauro Ronchi, Karim Rashid, Alfonso Femia и други. Съвременна визия в актуална цветова гама, специално PVD покритие, защитаващо дръжката от надрасквания и промяна на цвета, антибактериални и хипоалергенни свойства – това са отличаващите характеристики на продуктовата гама на Dnd.

Селекция от най-актуалните модели дръжки е постоянно изложена в Кроношпан дизайн център.

Като водещ производител, Кроношпан има богато портфолио от устойчиви материали, приложими за изработката на интериорни врати. Екипът на компанията презентира иновативни материали.

Събитието протече в приятна атмосфера и приключи с елегантен коктейл, на който гостите имаха възможността да се докоснат до мостри на представените от Интеза и Кроношпан продукти, да научат още детайли за приложението им, както и да обменят полезни контакти.

...за цялостни, дизайнерски решения за Вашата врата, обърнете се към с пециалистите на Интеза.


Сподели

Преса

Контакти

  • [email_protected]
  • (+359 2) 821 14 25
  • (+359 2) 821 14 45
  • (+359 2) 821 13 47
Регистрация на продукти с висока сигурност