• [email_protected]
  • (+359 2) 821 14 25
  • (+359 2) 821 14 45
  • (+359 2) 821 13 47
  • Регистрирай продукт

Продуктите на Интеза в магазините на Mr. Bricolage

Продуктите на Интеза в магазините на Mr. Bricolage

14

окт.

Продуктите на Интеза в магазините на Mr. Bricolage

14 / окт. / 2021 Intesa брави и секретни патрони в Mr. Bricolage

Как да изберем правилните размери патрон и брава за нашата врата? 

 

браваКак се определя размерът на бравата?

При подмяна на брава е важно да съобразите междуцентрие, дълбочина и размер на челната планка. Междуцентрието е разстояние по вертикала – от центровете на квадрата за дръжката и този на ключалката. Дълбочината е разстоянието от металната планка (челната планка), която виждате като отворите крилото до квадрата за дръжката. Важни са и размерите на самата челна планка (височина и широчина), особено ако настоящата е била фрезована в крилото.

 

Как се определя размер на патрон?

Добре е да определите стандарта на производство, от който зависи размерът на палеца на патрона. Това са DIN (универсален европейски стандарт) или БДС (български държавен стандарт). При DIN стандарта палецът има трапецовидна форма, а при БДС той е по-скоро правоъгълен. За да се определи размерът на патрона е необходимо да се измери разстоянието от единия край на патрона до средата на палеца и от там до другия край на патрона.

Ако сменяте само патрона и ще го монтирате на съществуваща брава е добре да вземете нов патрон със същия палец като стария, тъй като различните марки брави работят с различни видове палци.

Защо да купите брави, дръжки и патрони за врати Intesa

Интеза предлага обширна гама от продукти и интегрални решения за сигурността на клиентите си. Доверявайки се на лидера на българския пазар, залагате на широк избор от качествени дръжки за врати в разнообразие от непреходни стилове, които ще намерите и в магазините на Mr.Bricolage. Вариантите са много – от универсални и луксозни дизайнерски дръжки за интериорни врати, до елегантни дръжки за входни врати с вградена система, с най-високо ниво на сигурност.

Бравите и секретните патрони от марка Интеза са с най-добро качество по отношение на механика, клас сигурност и комфорт. Иновациите в предлагането включват електромеханични брави със заключващ механизъм, с вградено цифрово управление, както и други удобства, обвити в съвършен дизайн.


Сподели

Новини

Контакти

  • [email_protected]
  • (+359 2) 821 14 25
  • (+359 2) 821 14 45
  • (+359 2) 821 13 47
Регистрация на продукти с висока сигурност