• [email_protected]
  • (+359 2) 821 14 25
  • (+359 2) 821 14 45
  • (+359 2) 821 13 47
  • Регистрирай продукт

Кампанията "Антибактериални и безконтактни продукти -10%" стартира през месец април

Кампанията

2

апр.

Кампанията "Антибактериални и безконтактни продукти -10%" стартира през месец април

2 / апр. / 2021 Заключващи системи с антибактериално покритие

В израз на съпричастност към пандемичната обстановка, Интеза предлага -10% отстъпка на заключващи системи с антибактериално покритие и безконтактни продукти, които допринасят за по-високата сигурност и спокойствието на своите потребители. Кампанията е валидна в периода 06.04 - 06.05.2021 г.

Антибактериалното покритие е изключително уместна иновация при заключващите механизми, защото те се използват от голям поток от хора. Според тестовете антибактериалното покритие унищожава 4.1 милиона инфекции, познати в европейските болници.

Продуктите с антибактериално покритие са: 

Антибактериални дръжки ABLOYантибактериалното покритие "Abloy Active" е комбинация от специално разработена боя и сребърни йони. Иновационното покритие е доказано и сертифицирано да унищожава 99% от познатите бактерии за 24 часа и значително намалява техните темпове на растеж.

Научете повече: тук

Антибактериални антипаник механизми и дръжки за врати ISEO -  лостовете и дръжките се обработват със специална технология "Antigerm by ISEO", която залага на сребърните йони. Сребърните йони се отделят бавно, унищожават бактериите и възпрепятстват тяхното разпространение. Това прави механизмите подходящи за лечебни заведения, училища, детски градини и други обществени сгради.

Научете повече: тук

Антибактериални ключове Mul-T-Lock AntiBacterial - новите антибактериални ключове Mul-T-Lock "AntiBacterial" съдържат специален слой, който редуцира бактериите по повърхността. Пластмасовите глави и металните заготовки са тествани по стандарт ISO 22196, който доказва, че количеството бактерии по ключовете Mul-T-Lock AntiBacterial е сравнително по-малко в сравнение с това по обикновените ключове. 

Научете повече: тук

Безконтактните продукти също повишават защитата Ви от зарази, защото не изискват допир.

Електронен патрон Sorex - отключва се с карта или чип, което позволява едно безконтактно управление за повече удобство. 

Научете повече: тук

Електромеханична брава Codelocks - управлението на тази брава се осъществява с карта или със смартфон.

Научете повече: тук

Безконтактен бутон за изход No Touch безконтактният бутон не изисква да го докосвате, за да задействате механизма на отключване на вратата. 

Научете повече: тук

*****************************************************************************************************************************

Открийте своето антибактериално или безконтактно заключване, което да подобри защитата на Вас и Вашето семейство:  тук


Сподели

Новини

Интеза § Dibla
Интеза § Dibla10 / апр. / 2024

Контакти

  • [email_protected]
  • (+359 2) 821 14 25
  • (+359 2) 821 14 45
  • (+359 2) 821 13 47
Регистрация на продукти с висока сигурност