• [email_protected]
  • (+359 2) 821 14 25
  • (+359 2) 821 14 45
  • (+359 2) 821 13 47
  • Регистрирай продукт

Какво представляват новите антибактериални ключове Mul-T-Lock AntiBacterial?

Какво представляват новите антибактериални ключове Mul-T-Lock AntiBacterial?

14

апр.

Какво представляват новите антибактериални ключове Mul-T-Lock AntiBacterial?

14 / апр. / 2021 Най-любопитните въпроси и отговори за иновативните антибактериални ключове ще намерите тук.

Mul-T-Lock е израелска компания с дългогодишни традиции и опит в производството на продукти от сферата на сигурността – брави, секретни патрони, катинари и др. Mul-T-Lock разработва различни видове заключващи системи, за да удовлетвори постоянно променящите се изискванията и нужди на пазара в световен мащаб към този вид продукти. Приоритетите в разработките на Mul-T-Lock са високата сигурност и технологичната иновация, които гарантират високата надеждност на заключващите им решения.

Една от най-новите разработки на компанията са така наречените антибактериални ключове - Mul-T-Lock AntiBacterial, създадени да допринасят за по-високата сигурност и спокойствието на своите потребители.

Какво прави ключовете антибактериални?

Това се постига благодарение на новите антибактериални, пластмасови глави и метална заготовка на ключа, които имат специален слой, който редуцира бактериите по повърхността им. Пластмасовите глави и металните ключове са тествани по стандарт ISO 22196, който доказва, че количеството бактерии по антибактериалните ключове Mul-T-Lock AntiBacterial е сравнително по-малко в сравнение с това по обикновените ключове. Лабораторните изследвания можете да видите качени тук.

Металната част на ключа също ли е антибактериална?

Да, антибактериална е. Металните ключове също са тествани по стандарта ISO 22196, който показва значително по-ниско бактериално замърсяване в сравнение с други ключове.

Защо да изберем ключовете на Mul-T-Lock?

Заключващите системи на Mul-T-Lockотговарят на редица международни стандарти и предлагат висока защита срещу манипулация с шперцове, разпробиване и други методи на взломяване.

С цел да накараме клиентите си да се чувстват още по-сигурни,  Ви представяме серията антибактериални ключове на Mul-T-Lock за патрони, ключалки и катинари. Антибактериалните им свойства помагат да се редуцира развитието и разпространението на нежелани бактерии по повърхността на ключовете, което прави употребата много по-хигиенична.

Как да разпознаете ключовете Mul-T-Lock AntiBacterial ?

Новите антибактериални ключове имат тъмнозелена пластмасова глава, която ги отличава от всички останали ключове. Ако предпочитате ключ без пластмасова глава, тогава ще Ви предложим металния вариант на ключа с гравираното лого "AntiBacterial".

Кои продукти на Mul-T-Lock са съвместими с антибактериалните ключове?

Антибактериалните ключове са съвместими с всичките платформи на Mul-T-Lock. Ключовете се предлагат в два варианта – с пластмасова глава в тъмнозелен цвят, и изчистен метален ключ.

Антибактериалните ключове предпазват ли от Covid-19?

Не, не са правени тестове с този вирус.

Разполагате ли с лабораторни изследвания, гарантиращи, че ключовете Mul-T-Lock AntiBacterial са наистина антибактериални?

Да, разполагаме с лабораторни изследвания, които са качени на страницата на продукта, тук.

Може ли да поръчаме ключовете с пластмасова вложка или цветен маркер?

Пластмасовите вложки и цветните маркери не се предлагат за серията антибактериални ключове.

Може ли ключовете да бъдат гравирани с име или лого на клиента?

Да, ние можем да гравираме металните Ви ключове от едната страна, а от другата ще остане логото "AntiBacterial". Тази опция е възможна за всичките платформи на Mul-T-Lock.

Колко дълго издържа антибактериалността на ключовете?

Според производителя, антибактериалността на ключовете не се отделя и не се изхабява.

Mul-T-Lock  за Вашия бизнес.

Mul-T-Lock предлага богата гама решения, които да удовлетворяват разнообразните нужди на различните бизнес сектори.

Интеза има богат опит в разработването и внедряването на т.нар. Master Key Systems (MKS), които осигуряват едно високо ниво на контролиран достъп на: офис сгради, търговски центрове, производствени мощности, обекти на телекомуникационни, водо- и енерго-разпределителни дружества.

Серията ключове Mul-T-Lock AntiBacterial също може да бъде интегрирана и приложена във всякакви Master Key заключващи решения с висока степен на сигурност.

Разгледайте продукта: тук.


Сподели

Новини

Интеза § Dibla
Интеза § Dibla10 / апр. / 2024

Контакти

  • [email_protected]
  • (+359 2) 821 14 25
  • (+359 2) 821 14 45
  • (+359 2) 821 13 47
Регистрация на продукти с висока сигурност