• [email_protected]
  • (+359 2) 821 14 25
  • (+359 2) 821 14 45
  • (+359 2) 821 13 47
  • Регистрирай продукт

Интеза на ГОЛЯМАТА СРЕЩА на хотелиерите в България

Интеза на ГОЛЯМАТА СРЕЩА на хотелиерите в България

31

окт.

Интеза на ГОЛЯМАТА СРЕЩА на хотелиерите в България

31 / окт. / 2022 Хотелски решения

Интеза се включи в Седмото издание на най-голямата конференция за инвестиции и управление на хотели у нас – Хотелски форум. Форумът се състоя на 25-ти октомври в Гранд Хотел Милениум София, където Интеза акцентира върху различни технологични системи и решения, свързани с контрол на достъпа и хотелското оборудване. На конференцията присъстваха над 400 гости - собственици и мениджъри на хотели, туроператори, архитекти, интериорни дизайнери и други официални лица.

На събитието Интеза представи своите иновативни продукти и решения, отправени към хотелския сектор. На фирмения ни щанд всеки гост имаше възможност да се запознае детайлно с тях, да разгледа различни мостри, да научи повече за тяхното приложение и специфики.

 

Хотелски брави със софтуер – адаптивните електронни брави с контрол на достъпа на Omnitec имат възможност за инсталиране върху нови или вече съществуващи врати. Те работят с безконтактни RFID карти, като осигуряват необходимите нива на сигурност в хотели и офиси, както механично, така и електронно, за да накарат гостите и служителите да се чувстват комфортно и безопасно. Вижте повече тук.

Хотелски решения за хотели без денонощна рецепция – електронни брави и патрони за
хотели и апартаменти, отдавани под наем, които елиминират нуждата от денонощна рецепция.
Вижте повече тук.

 

Хотелски сейфове – сейфове за хотелския сектор с функцията за разглеждане на така нар. ‘audit trail – история на ползването‘,  предлагани в различни размери за адаптиране към нуждите на всеки хотел. Вижте повече тук.

 

Минибарове – отличават се със своята енергоефективност и безшумност, благодарение на използваната абсорбционна технология за охлаждане.

 

Дръжки със специално PVD покритие – повишена устойчивост от надраскване и корозия,
с гаранция 20 го
дини.

              

Система за вертикално паркиране на велосипеди – с изцяло механичната система Parkis се спестява 40% от заемания обем на велосипеда в пространството. С Parkis могат да бъдат организирани множество велосипеди в хотели, офиси, молове, летища, подземни или обикновени паркинги. Вижте повече тук.

       

Енергоспестяващи устройства (“EnergySavers”) – енергоспестителите позволят внимателно да управлявате оборудването в различните стаи, за да оптимизирате енергоспестяването и комфорта в зависимост от заетостта.

 

Един от нашите приоритети е ангажиментът към околната среда и приносът към енергоспестяването в сектора на хотелиерството. Ще продължаваме да инвестираме и надграждаме в качеството и възможностите на продуктите, които предлагаме, в разнообразието на продуктова гама, в компетентността на нашите екипи, както и в това да вървим заедно с иновационните технологични възможности и нови разработки и концепции в сферата на хотелиерството.

 

хотелски форум

хотелски форум

хотелски форум

хотелски форум

хотелски форум

 


Сподели

Новини

Интеза § Dibla
Интеза § Dibla10 / апр. / 2024

Контакти

  • [email_protected]
  • (+359 2) 821 14 25
  • (+359 2) 821 14 45
  • (+359 2) 821 13 47
Регистрация на продукти с висока сигурност