• [email_protected]
  • (+359 2) 821 14 25
  • (+359 2) 821 14 45
  • (+359 2) 821 13 47
  • Регистрирай продукт

Mandelli 1953

Mandelli 1953
Дизайнерски обков

Mandelli 1953

Компанията Mandelli проектира и произвежда месингови дръжки вече повече от шестдесет години.
Отличното качество, креативност и непрекъснати проучвания и открития, правят дръжките ѝ надеждни продукт с висока естетическа стойност, изцяло изработени в Италия. Всички дръжки се произвеждат в рамките на компанията, използвайки само сертифициран италиански месинг, придавайки му форми чрез коване, струговане и леене под налягане, шлайфане, полиране и сатиниране – с галванични и PDV обработки и боядисване.
Започвайки от избора на месинг, до опаковката на готовата дръжка - цялото производство се проследява с голяма грижа и всеотдайност, в Италия, в квартал Брианца. Ето защо MANDELLI1953 маркира всички свои продукти с логото „100% ПРОИЗВЕДЕНО В ИТАЛИЯ“. Това, което MANDELLI1953 изнася в чужди страни, е не само продукт на върхови постижения, но и цяла култура на изкусно изработени предмети и на италианско ноу-хау, извлечено от древни традиции на високо майсторство, което през годините е успяло да използва най-добрите технологии.
Над шестдесет години история и наследство от ценно майсторство, към което са добавени отдаденост, ръчни умения и индустриална технология, тласкат компанията към производство на непрекъснато нови модели с безкомпромисна форма и функция, с авангардни технологии и иновативни устойчиви покрития. Всичко това поставя MANDELLI1953 сред водещите компании в сектора, както на национално, така и на международно ниво.


Регистрация на продукти с висока сигурност