• [email_protected]
  • (+359 2) 821 14 25
  • (+359 2) 821 14 45

FMN MARTINELLI®

FMN MARTINELLI®
Италия

FMN MARTINELLI®

Марката FMN Martinelli е създадена през 1968г. от Angelo Martinelli и още няколко занаятчии, които с много идеи и неизчерпаема енергия произвеждали продукти с безспорно качество. Taка е и днес. Основната дейност и силата на FMN Martinelli е в широката гама от дръжки и аксесоари, класически и модерен стил, изцяло вдъхновени от традицията, но с внимание и към новите тенденции в дизайна. Важен фактор е творческия принос на международно признати дизайнери и архитекти и иновативни и оригинални решения, без да се пренебрегват традициите. Гамата от  модели отговаря на всички изисквания: те напълно съответстват на всеки интериор, като допълват със стил и елегантност.

С годишно производство над 2 милиона броя и повече от 30 различни покрития Martinelli се нарежда сред най-добрите компании в света. FMN Martinelli в момента покрива цялата италианска територия и oще над 50 страни. Компанията притежава две търговски марки: Martinelli и DND (diffusione nuovo design).Те произвеждат дръжки, които се открояват с елегантност и удобство в захващането без компромиси по отношение на функционалността. Серията DND създава "Дизайнерски дръжки". Тя се утвърждава като динамична и иновативна марка и благодарение на приноса на важни имена в международния дизайн и световна архитектура. Благодарение на творческия принос на  дизайнери като Karim Rashid, Мауро Ronchi и Studio Hot Lab, DND превръщат дръжката в шедьовър със силни функционални, ергономични и естетически характеристики.Продуктите са с отлично качество, което е гарантирано от довършителните работи, ръчно изработени от експерти занаятчии, които превръщат всяко парче в скъпоценна вещ.

 Благодарение на пълна хармония на проект, технология и функции Martinelli прави отварянето на вратата Ви наистина уникално.