• [email_protected]
  • (+359 2) 821 14 25
  • (+359 2) 821 14 45
  • (+359 2) 821 13 47
  • Вход за клиенти

Катинар MUL-T-LOCK HOCKEY PUCK кръгъл high security катинар

  1. ЗАКЛЮЧВАЩИ СИСТЕМИ
  2. Катинари
  3. Бронирани и високосекретни катинари

Категории

High security катинар с планки Hockey puck
Закалени планки за катинар Hockey Puck Hasp
Катинар с висока сигурност Hockey Puck

Катинар MUL-T-LOCK HOCKEY PUCK кръгъл high security катинар

Закаленият катинар Mul-t-lock Hockey puck е с кръгло тяло, което напълно покрива заключването и захващането на катинара.

Приложения за обезопасяване на: Стандартни превозни средства, автомобилни гуми, строителни машини, кафемашини и други машини за напитки и храни, в индустрията и заключване на врати. Тяло размер: 74х38х32 мм от закалена стомана. Катинарът се заключва със security или high security патрон на Mul-t-lock, които дават сигурност и защита срещу неоторизирано отключване или атаки от крадци. Уникалната и прецизна система от телескопични щифтове на Mul-t-lock защитава от отключване с шперц и разпробиване.

Отделно могат да бъдат закупени планки за катинара.  Вижте тук.          

Сподели:

Възможност за включване в или изграждане на master key система.

Тялото се заключва в специални security или high security планки за катинар Hockey Puck Hasp (предлагат се отделно от катинара). Планките са от закалена стомана за защита срещу рязане и разпробиване. Допринасят за по-високата сигурност при употребата на катинар Hockey Puck. Монтират се лесно и бързо! Стоманените планки за катинар Hockey Puck Hasp имат размер: 50 x 60 мм, Ø10.2 мм. Покритието е в цвят матиран никел. Подходящ за заключване на търговски и жилищни помещения, както и за камиони, микробуси, ремаркета и други превозни средства.Всички полета със звездичка (*) са задължителни.

Регистрация на продукти с висока сигурност