• [email_protected]
 • (+359 2) 821 14 25
 • (+359 2) 821 14 45
 • (+359 2) 821 13 47
 • Регистрирай продукт

Самозаключващи се дръжки с бутон на розетката KD COMFORT

 1. ЕКСКЛУЗИВНИ ПРОДУКТИ
 2. Самозаключващи се дръжки Karcher Design

Категории

НОВО
Самозаключващи се дръжки с бутон KD COMFORT
Самозаключващи се дръжки с бутон KD COMFORT
Самозаключващи се дръжки с бутон KD COMFORT - черен мат и титаниево сив цвят
Самозаключващи се дръжки с бутон KD COMFORT - матирана неръждаема стомана и полирана + матирана неръждаема стомана
Самозаключващи се дръжки с бутон KD COMFORT - основни характеристики
Самозаключващи се дръжки с бутон KD COMFORT - механизъм

Самозаключващи се дръжки с бутон на розетката KD COMFORT

KD COMFORT са дръжки със заключващ механизъм, интегриран в самите тях. Заключването се осъществява без ключ, посредством натискане на бутон, инсталиран върху розетката на дръжката. Заключващият бутон премахва необходимостта от долните розетки за обикновен ключ и WC, изпълнявайки функциите им.

Предимства на KD COMFORT: 

 • Бързо и лесно заключване
 • Интуитивно отключване
 • Управление с една ръка
 • Елегантна визия на вратата
 • Безшумна работа
 • Лесен монтаж

Подходяща за помещения, при които е необходимо заключване отвътре. Бутонът работи почти безшумно, което прави дръжката особено подходяща за използване в хотели, заседателни зали или частни помещения - спални и тоалетни.

KD Comfort се предлага за всички модели и цветове дръжки за врати KARCHER DESIGN.

Цветове: черен мат, титаниево сиво, матирана неръждаема стомана, полирана + матирана неръждаема стомана

Материал: неръждаема стомана

Разработени от KARCHER DESIGN, Германия.

За постигане на еднаква визия на обков в интериора, избраният модел дръжка KD BASIC може да се съчетае със същия модел дръжка със стандартна розетка за патрон. 

Моделите се доставят по поръчка.

Сподели:

Иновативните дръжките KD COMFORT са разработени от KARCHER DESIGN - Германия с патентована функция за заключване, посредством бутон, разположен върху розетката. За да заключите вратата - натискате бутона. За да отключите е достатъчно да натиснете дръжката надолу. Готово!

Удобство и функционалност: Вграденият в дръжките KD COMFORT заключващ механизъм заключва вратата бързо и лесно само с едно натискане на бутон, удобно разположен върху розетката на дръжката. Тази технология е идеална за всички помещения, в които е важно да се запази неприкосновеността на личния живот, без да се налага използването на ключ. По този начин се елиминира и необходимостта от долни розетки за обикновен ключ или WC, тъй като функциите им се поемат от бутона.

Визия на вратата: Изчистеният по този начин дизайн създава елегантност и финес и променя цялостния облик на вратата.

Бързо и лесно управление: Натискането на бутона до дръжката отвътре автоматично активира заключващия механизъм и вратата се заключва. Дръжката от външната страна на вратата става неактивна. Вратата остава заключена, докато не натиснете дръжката отвътре надолу, за да я отключите (паник функция - при натиск отвътре, вратата е винаги отключена). Дръжката разполага с опция за аварийно отваряне при нужда: външната розетка разполага с малка дупка, през която може да се прокара дълъг и тънък предмет, който освобождава бутона и деактивира заключването.

Приложение: Дръжките с вградено заключване KD COMFORT са идеално решение за офиси, заседателни зали, както и за дома - спални и WC помещения, където се налага заключване на вратите от вътрешната страна.

Съвместима с брави произведени по DIN стандарт (европейски стандарт) с отвори за захващане на дръжката чрез проходни болтове.

 Всички полета със звездичка (*) са задължителни.

Регистрация на продукти с висока сигурност