• [email_protected]
  • (+359 2) 821 14 25
  • (+359 2) 821 14 45
  • (+359 2) 821 13 47
  • Регистрирай продукт

Самозаключващи се дръжки Karcher Design

  1. ЕКСКЛУЗИВНИ ПРОДУКТИ
  2. Самозаключващи се дръжки Karcher Design

Категории

KD Comfort и KD Basic са дръжки с функция заключване, интегрирана в розетката на дръжката или в самата дръжка, подходящи за заключване на интериори врати без ключ. Идеално решение за хора с афинитет към дизайна, които искат да съчетаят иновативни технологии и модерен дизайн.

Съвременната архитектура все повече се насочва към минимализъм. Ненужните детайли се премахват. Водена от тази тенденция, немската компания Karcher Design разработва и патентова иновативна технология за заключване - заключващ бутон, разположен на самата дръжката (KD Basic) или на розетката на дръжката (KD Comfort), който изпълнява функциите на долните розетки за обикновен ключ и WC. С премахването на розетките, фокусът вече е директно върху дръжките, а визията на вратата става по-изчистена и елегантна.

Лесна употреба - натискането на бутона е единственото нещо, което е необходимо, за да се заключи вратата отвътре. Натискането на вътрешната дръжка надолу осигурява отключването на вратата, което означава, че можете да напуснете помещението (винаги отключено отвътре) без усилие и без шум от употребата на ключове. KD Basic и KD Comfort са идеално решение за заседателни зали, офиси и стаи (кабинети, спални и WC помещения), в които е важно да се запази неприкосновеността на личния живот, без неудобството на ключа.

KD Comfort се предлага в над 70 модела дизайнерски дръжки за врати на Karcher Design с кръгли и квадратни розетки и в цветове: черен мат, титаниево сиво, матирана неръждаема стомана, полирана + матирана неръждаема стомана.

KD Basic се предлага за три модела дръжки: Rhodos, Seattle и Montana - отново с кръгли и квадратни розетки в цветове: черен мат, титаниево сиво, матирана неръждаема стомана

KARCHER DESIGN успява да създаде допълнителен дизайнерски елемент за модерния интериор, при който изборът между технология и визия вече не е необходим. За постигане на еднаква визия на обков в интериора, избраният модел дръжки KD Basic или KD Comfort може да се съчетае със същия модел дръжка Karcher Design със стандартна розетка за патрон. KD Comfort се предлага и във версия за дограма. 

Дръжките са съвместими с брави, произведени по DIN стандарт (европейски стандарт) и се доставят по поръчка.

Регистрация на продукти с висока сигурност