• [email_protected]
  • (+359 2) 821 14 25
  • (+359 2) 821 14 45
  • (+359 2) 821 13 47
  • Регистрирай продукт

Падащи прагове CCE серия EASY

  1. АКСЕСОАРИ ЗА ВРАТИ
  2. Автоматични падащи прагове

Категории

CCE Easy
CCE Trend
CCE Junior
CCE Mec
CCE Small

Падащи прагове CCE серия EASY

Автоматични падащи прагове на италианската компания CCE - серия EASY.

Модели: EASY 12x30, TREND, JUNIOR, MEC, SMALL.

Разнообразни модели с различни характеристики - размери, функции и приложение.

Различни по вид активиращи бутони и уплътнения.

За алуминиеви, PVC, дървени и блиндирани врати. Изрязват се по размера на вратата.

Предпазват от проникване на вятър, студ, прах, шум през отвора под вратата.

Сподели:

Модели автоматични падащи прагове от серия EASY на италианската компания CCE.

EASY 12x30 - за PVC, дървени, блиндирани врати. Класически модел с много висока ефикасност. Механизмът може да бъде изваждан и от двата края на профила на перваза (CCE patent). Този модел може да бъде монтиран и на врати на пивотни панти, при поръчка на специален аксесоар (Actuator Pivot accessory).  

TREND - за алуминиеви, PVC, дървени и блиндирани врати. Базов модел с малки размери. С добри акустични свойства от 32 dB до 39 dB според вида уплътнение..

JUNIOR - за алуминиеви и блиндирани врати. Създаден за алуминиеви врати, малката височина на профила на перваза позволява използването му на врати с малко място за поставяне на автоматичен падащ праг. Благодарение на поставените две ленти уплътнение, продукта осигурява добра изолация от шум. 

MEC - за алуминиеви и дървени врати. състои се от два алуминиеви профила свързани с панти и плоско уплътнение. Продуктът има много ниска височина на профила и е създаден специално за алуминиеви врати. Бутонът за активиране на прага може да бъде изваждан и поставян от другият край на профила на перваза, така се гарантира най-добрата посока на захлупване на уплътнението към пода при ляво или дясно отварящи се врати. 

SMALL - за алуминиеви, PVC, дървени и блиндирани врати. Най-малкият по размери автоматичен падащ праг на CCE. Използва се при врати с малко място за монтиране на автоматичен падащ праг. Всички полета със звездичка (*) са задължителни.

Регистрация на продукти с висока сигурност